Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
trainer_marjolein_coppens

Marjolein Coppens

Logopedist, klinisch linguïst en docent Dr. Marjolein Coppens (PhD)

Dr. Marjolein Coppens (PhD) studeerde Klinische Gezondheidswetenschappen (logopediewetenschap en klinische linguïstiek) aan de Universiteit van Utrecht en promoveerde aan de Radboud Universiteit Nijmegen in Medische Wetenschappen voor de afdeling Medische Psychologie. Zij volgde de postacademische opleiding Ethiek in de (gezondheids)zorg, de ECHA-opleiding tot Specialist Hoogbegaafdheid en de opleiding eHealth in de gezondheidszorg. Ook studeerde zij Onderwijswetenschappen (specialisatie leerstoornissen), Gezondheidspsychologie en Mental Health Science. Naast werkervaring in de praktijk als logopedist, klinisch linguïst en onderwijsadviseur, heeft Marjolein ook jarenlang ervaring als docent hbo, post-hbo en wo, als onderwijsontwikkelaar en als wetenschappelijk onderzoeker.

Gerelateerde onderwerpen

gedragsstoornis hoogbegaafde kinderen intelligentie licht verstandelijke beperking ontwikkeling van kinderen Schoolvaardigheden Sensorische informatieverwerking Sociaal emotionele ontwikkeling taal en taalontwikkeling

Werkachtergrond

  • Logopedist, klinisch linguïst, docent

Een overzicht van alle trainingen

Bekijk alle trainingen van Pearson Academy.

top