Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Testadvies

De afdeling Testadvies is er voor al uw inhoudelijke vragen over onze tests. Onze afdeling Testadvies bestaat uit consultants met veel kennis van de producten van Pearson. Loopt u ergens tegenaan bij de afname of interpretatie? Wilt u advies bij de aanschaf? Wij zijn er voor al uw vragen.

Contact opnemen met testadvies?
Dat kan via onderstaand formulier. We helpen u graag verder!

*Uw vraag wordt beantwoord binnen ongeveer 5-7 werkdagen. Heeft u een dringende vraag? Dan kunt het beste telefonisch contact opnemen via +31 (0)20 581 5500.

Tests inzien?
Wilt u een product een keer zien voordat u tot aanschaf over gaat? U bent ten allen tijde welkom bij ons op kantoor in Amsterdam om onze tests te bekijken en een keer rustig door te nemen. Maak hiervoor een afspraak via onderstaand formulier of klik hier om een afspraak direct in te plannen met een van onze consultants. Onze Test Consultants komen graag bij u langs om een presentatie te geven over onze grotere en nieuwste producten.

Webinars
Onze Test Consultants verzorgen ook online productpresentaties (live of opgenomen) die u vanachter uw computer of tablet kunt volgen. Meer informatie vindt u op de pagina Webinars.

Productpresentaties op locatie
Voor groepen verzorgen wij ook gratis presentaties en/of demonstraties van onze nieuwste producten (denk aan: WISC-V-NL, CELF-5-NL en Q-interactive) op locatie. Deze presentaties kunt u ook aanvragen via onderstaand formulier of klik hier om een afspraak direct in te plannen met een van onze consultants. Presentaties zijn altijd op aanvraag en afhankelijk van de grootte van de groep en beschikbaarheid van onze consultants.

 
 











 

 

 

top