Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
Testleider-worden-banner

Wij zoeken doorlopend testleiders

Voor onze onderzoeken doen we afnames in het hele land, hiervoor zoeken wij testleiders in heel Nederland en Vlaanderen.

Als testleider krijg je de kans om als allereerste met nieuw testmateriaal te werken. Je ontvangt een training in het afnemen van de test, feedback over je afnames en deskundige begeleiding tijdens het onderzoek.

Je kunt zowel als ZZP’er als via onze payrollorganisatie Tentoo, op freelance basis, aan de slag en je plant de afnames zelf in met de respondent.

Voor wie?

Studenten en afgestudeerden van de volgende opleidingen:

  • Psychodiagnostiek
  • Psychologie
  • Toegepaste psychologie
  • Logopedie
  • Fysiotherapie
  • en aanverwante opleidingen, minimaal op HBO-niveau, waar aandacht is voor testtheorie en testafname.
    Ervaring met testsituaties is een pre.

Vergoeding

De vergoeding is per onderzoek verschillend. Je wordt als testleider per uur vergoed, dus hoe meer afnames je doet, des te meer je kunt verdienen.


Spaarsysteem
Daarnaast hebben we een spaarsysteem voor testleiders, per afname ontvang je een punt voor het spaarsysteem. Deze spaarpunten kunnen worden omgezet in korting op trainingen en boeken of in kadobonnen van Bol.com.

Lopende onderzoeken

Nieuwsgierig? Bekijk hier welke onderzoeken momenteel lopen.

Inschrijven

Aanmelden als testleider? Klik hier

De testleider aan het werk

Als testleider word je voorzien van alle materialen om de test mee af te nemen. Daarnaast werk je als eerste met nieuwe tests en kun je jouw bijdrage leveren om te zorgen dat de test zo goed mogelijk wordt doorontwikkeld voordat deze wordt uitgegeven en jouw collega's ermee aan de slag gaan! 

Neem contact op

Heb je een vraag over onderzoek? Neem dan contact met ons op via onderzoek-nl@pearson.com

Kunnen we je ergens mee helpen?

We staan je graag te woord bij onze klantenservice.

top