Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
incompanybanner

Maak kennis met maatwerk voor teams en organisaties!

technical-school-students

Incompany

Training op locatie van een expert uit het vakgebied en inhoudelijk afgestemd op de wensen en behoeften die binnen het team of de organisatie heersen, zodat inwerk-, na- en bijscholingstrajecten optimaal aansluiten op jullie dagelijkse praktijk.

  • Inhoudelijk afgestemd op diagnostiek en testgebruik binnen een team of organisatie
  • Op locatie en online via Zoom beschikbaar
  • Training en intervisie van experts met veel ruimte voor specifieke vragen en het bespreken van actuele uitdagingen die op dit moment spelen in het werkveld.
woman-presenting-to-colleagues

Partner

Wil je ook partner worden? Als partner hebben alle medewerkers die werkzaam zijn binnen de organisatie op continue basis toegang tot nieuwe ontwikkelmogelijkheden, en de kennis en handvatten waar de praktijk op dit moment het meest om vraagt. 

  • Continue toegang tot de meest actuele kennis en ontwikkelmogelijkheden voor alle medewerkers
  • Inwerktrajecten, test-, thematrainingen, intervisies en expertadvies, speciaal voor de organisatie ontwikkeld 
  • De meest hoogwaardige en bruikbare kennis standaard in huis

Tijdens de WISC-V-NL Verdiepingstraining ga je samen met collega's onder begeleiding van onze expert dieper in op het interpreteren van de scoreprofielen en de verslagleggin van de testresultaten uit de WISC-V-NL. Aan de hand van casussen en actuele voorbeelden die jullie zelf inbrengen vanuit de praktijk, leren jullie meer over afwijkende scores op testonderdelen, en bijzondere scoreprofielen. Vul het formulier onderaan deze pagina in om de WISC-V-NL Verdiepingstraining Incompany te volgen.


Volg online, bij jullie organisatie of op een andere gewenste locatie de MMPI-2/2-RF Verdiepingstraining samen met collega's onder begeleiding van expert Paul van der Heijden. Tijdens deze interactieve training ligt de nadruk op het bespreken van casuïstiek en de profielen die jullie zelf vanuit de praktijk inbrengen. Vul het formulier onderaan deze pagina in om de MMPI-2/2-RF Verdiepingstrainig Incompany te volgen.

Volg samen met collega's onder begeleiding van expert en SP-2-NL Auteur Andre Rietman, de Sensory Profile 2 NL Verdiepingstrijding. Tijdens deze praktische training gaan jullie dieper in op de interpretatie en verslaglegging van de informatie uit de SP-2-NL, aan de hand van actuele casussen uit jullie eigen praktijk. Vul het formulier onderaan deze pagina in om de SP-2-NL Verdiepingstrainig Incompany te volgen.


Wist je dat bijna alle trainingen uit ons aanbod ook Incompany beschikbaar zijn? Via het formulier onderaan deze pagina kan je aangeven welke training je Incompany wilt volgen, en wat daarbij jullie wensen en leerdoelen zijn.


Contact en meer informatie

Benieuwd naar alle verschillende maatwerk mogelijkheden waarmee de expertise van jouw team zich continu kan uitbreiden?

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in. Laat ons weten wat jullie specifieke leer- en ontwikkelbehoeften zijn, wij gaan vervolgens aan de slag om te zorgen dat deze vervuld kunnen worden.

Net als deze organisaties partner worden?

kentalis_logo_1_
seoimage_auris-1200x630
thumbnail_image001
33_raad-voor-kinderbescherming

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top