Help je ons verder bij de ontwikkeling van de Bayley-4-NL?
incompanybanner

Ben je op zoek naar een training die inhoudelijk optimaal aansluit op de uitdagingen die jij, jouw team en/of collega's tegenkomen in de huidige praktijk?

Wil je extra focus aanbrengen op het ontwikkelen van de kennis en vaardigheden die jullie het meest toepassen?

Of maakt de dagelijkse agenda het een (te) grote uitdaging om voldoende ruimte te vinden voor professionele ontwikkeling?

Ontdek meer over onze incompany en partnerservices: Maatwerk geaccrediteerde test- en thematrainingen die inhoudelijk zijn afgestemd op de organisatie en worden gegeven door een van onze experts, op een datum en locatie van jullie voorkeur. 


Maak kennis met maatwerk voor teams en organisaties!

technical-school-students

Incompany

Training op locatie van een expert uit het vakgebied en inhoudelijk afgestemd op de wensen en behoeften die binnen het team of de organisatie heersen, zodat inwerk-, na- en bijscholingstrajecten optimaal aansluiten op jullie dagelijkse praktijk.

  • Inhoudelijk afgestemd op diagnostiek en testgebruik binnen een team of organisatie
  • Op locatie en online via Zoom beschikbaar
  • Training en intervisie van experts met veel ruimte voor specifieke vragen en het bespreken van actuele uitdagingen die op dit moment spelen in het werkveld.
woman-presenting-to-colleagues

Partner

Wil je ook partner worden? Als partner hebben alle medewerkers die werkzaam zijn binnen de organisatie op continue basis toegang tot nieuwe ontwikkelmogelijkheden, en de kennis en handvatten waar de praktijk op dit moment het meest om vraagt. 

  • Continue toegang tot de meest actuele kennis en ontwikkelmogelijkheden voor alle medewerkers
  • Inwerktrajecten, test-, thematrainingen, intervisies en expertadvies, speciaal voor de organisatie ontwikkeld 
  • De meest hoogwaardige en bruikbare kennis standaard in huis

Contact en meer informatie

Benieuwd naar alle verschillende maatwerk mogelijkheden waarmee de expertise van jouw team zich continu kan uitbreiden?

Breng ons via onderstaand formulier vrijblijvend op de hoogte van jullie wensen en trainingsdoelen. We bekijken graag wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Vul onderstaand formulier vrijblijvend in. Laat ons weten wat jullie specifieke leer- en ontwikkelbehoeften zijn, wij gaan vervolgens aan de slag om te zorgen dat deze vervuld kunnen worden.

Net als deze organisaties partner worden?

kentalis_logo_1_
seoimage_auris-1200x630
thumbnail_image001
33_raad-voor-kinderbescherming

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.