Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Onderzoek doen met onze producten?

Onderzoek met papieren testmaterialen met 50% korting (WOP)

Het Wetenschappelijk Onderzoek Programma (WOP) biedt 50% korting op de papieren testmaterialen voor elk goedgekeurd onderzoek dat in Nederland of Vlaanderen wordt uitgevoerd.

Om in aanmerking te komen voor 50% korting, zijn er enkele voorwaarden waaraan het onderzoek moet voldoen. Lees hieronder de voorwaarden door.

Voldoet jouw onderzoek hieraan? Volg dan de stappen onder deze voorwaarden om de korting op het testmateriaal aan te vragen.

Voorwaarden
- Het voorgestelde project moet niet-factureerbaar zijn (dit betekent dat er geen vergoeding wordt ontvangen door u voor het uitvoeren van de aan het onderzoek verbonden werkzaamheden), in aanmerking komen voor publicatie en een goed ontworpen studie zijn die voor andere professionals in het vakgebied interessant is en nieuwe inzichten biedt. Onderzoek dat valt binnen de reguliere (bedrijfs)activiteiten van een instelling, ziekenhuis of soortgelijk vallen niet onder wetenschappelijk onderzoek.
- De producten die in aanmerking komen voor bovengenoemde korting zijn alleen de tests voor de Nederlandse en Vlaamse markt die ontwikkeld zijn door Pearson Benelux en beschikbaar zijn via de Pearson Clinical webshop (pearsonclinical.nl). Producten die Pearson distribueert, maar niet zelf uitgeeft en tests die door Pearson worden uitgegeven in niet-Nederlandse talen, komen niet aanmerking voor bovengenoemde korting.
- De onderzoeker (of een ander lid van het onderzoeksteam) moet over het juiste kwalificatieniveau beschikken om de benodigde tests te gebruiken. De kwalificatieniveaus vind je hier: https://www.pearsonclinical.nl/over-pearson/klantenservice/kwalificatietabel
- Alle materialen die de onderzoeker verwacht nodig te hebben voor het onderzoek, moeten worden gespecificeerd op het aanvraagformulier. De WOP korting geldt alleen op de materialen die zijn gespecificeerd. Wanneer aanvullende materialen nodig blijken, dient de onderzoeker een nieuwe aanvraag in te dienen.
- Het WOP sluit rechten uit om de tests te reproduceren en/of vertalen.
- De onderzoeker gaat ermee akkoord om de onderzoeksresultaten met Pearson te delen.
- Bovengenoemde korting op de benodigde materialen zal maximaal
€3.500,00 bedragen per onderzoek.
- Er worden geen aanvragen met terugwerkende kracht in behandeling genomen. Ook retouren, aanvragen voor teruggave en ruilen zijn niet toegestaan.
- Je deelt de onderzoeksresultaten met ons.
Nadat jouw aanvraag is voltooid en goedgekeurd, zullen we het binnen 10 werkdagen na ontvangst verwerken. Je wordt alleen gecontacteerd wanneer we vragen hebben, er informatie mist/incorrecte informatie is opgegeven en wanneer jouw aanvraag niet is goedgekeurd. Indien je vragen hebt, mail ons: clinicallicenses-eu@pearson.com.

Aanvragen

Stap 1 - registreer je als klant
Dit doe je in een paar eenvoudige stappen hier 

Stap 2 - vul het aanvraagformulier in
Vul onze WOP Aanvraag Template in het Engels in.

Stap 3 - opsturen
Stuur het aanvraagformulier ingevuld in Word .doc (geen PDF) naar clinicallicenses-eu@pearson.com o.v.v. ‘WOP aanvraag’.

Ben je student onderzoeker? Dan dient een begeleider, adviseur of commissielid het formulier in te vullen omdat je nog zelf niet over een diploma beschikt.
Ben je onderzoeker? Dan is het voldoende als een lid van het onderzoeksteam dit formulier invult.

Onderzoek waarbij aanpassingen van onze tests nodig zijn

Wil je iets aan onze test aanpassen, vertalen of elektronisch inbouwen op jullie eigen platform? Dan heb je een onderzoekslicentie nodig.
Om in aanmerking te komen voor een onderzoekslicentie, zijn er enkele voorwaarden waaraan het onderzoek moet voldoen. Lees hieronder de voorwaarden door.

Voldoet jouw onderzoek hieraan? Volg dan de stappen onder deze voorwaarden om de onderzoekslicentie aan te vragen.


Voorwaarden
Er zitten enkele voorwaarden aan het aanvragen van een onderzoekslicentie:
- De test wordt vertaald, (cultureel) aangepast en/of elektronisch geïmplementeerd. Indien de papieren versie van een commercieel beschikbare test wordt gebruikt, mag die via de webshop worden aangekocht en gebruikt in het onderzoek. Indien een Nederlandse papieren versie wordt gebruikt en je wilt in aanmerking komen voor korting, zie hierboven onder ‘WOP’ hoe je dit kunt aanvragen;
- De aanvrager heeft minimaal Master niveau. Bachelor studenten komen helaas niet in aanmerking voor een onderzoekslicentie;
- De aanvrager kan de minimale kosten van €995,00 dragen (dit is het minimum bedrag voor gebruik van de test op papier, dit bedrag ligt hoger voor elektronische implementatie). Hier bovenop komt nog de prijs voor administratie;
- De aanvrager is verbonden aan een instelling. De factuur moet namelijk door een ingeschreven (KvK) bedrijf worden betaald. Aan individuen kan niet worden gefactureerd;
- Het onderzoek is een klinisch, non-pharma onderzoek. Indien het wel gaat om een pharma-onderzoek, kijk hier om verder geholpen te worden: https://www.pearsonassessments.com/footer/permissions---licensing.html
- De aangepaste test wordt na het onderzoek niet meer gebruikt. Let op: indien je de aangepaste test na afronding van het onderzoek voor een tweede onderzoek wilt gebruiken, dien je opnieuw een licentie aan te vragen.


Aanvragen

Stap 1 - aanvraag forumlier invullen
Download het aanvraagformulier en vul deze zo volledig mogelijk in het Engels in.


Stap 2 - opsturen
Stuur het aanvraagformulier in Word .doc (geen PDF) naar clinicallicenses-eu@pearson.com o.v.v. ‘Onderzoekslicentie aanvraag’.


top