Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
homepagebannerr

Voor de kennis van Nu.

Pearson Clinical Training voorziet professionals van kennis  uit de bron en de praktische vaardigheden waar de huidige praktijk om vraagt.

Pearson Clinical Training is de bron van hoogwaardige kennis en ontwikkeling voor professionals die zich bezighouden met diagnostiek en testgebruik, in onder andere de GGZ, paramedische zorg, taal en spraak- en onderwijssector. In samenwerking met vooraanstaande experts ontwikkelen we test- en thematrainingen die zowel ondersteuning bieden in de dagelijkse praktijk als bijdragen aan je professionele ontwikkeling.

Professionele ontwikkeling op de manier die past bij jouw voorkeur en agenda.

Pearson Clinical Training biedt een actueel en flexibel (geaccrediteerd) trainingsaanbod waarmee je waardevolle nieuwe inzichten en praktische vaardigheden kunt ontwikkelen op elk moment in je carrière. De trainingen zijn beschikbaar op verschillende niveaus en in verschillende vormen. Je kunt daardoor altijd je expertise uitbreiden via een training die aansluit op jouw persoonlijke agenda, wensen en leerdoelen.

We voorzien je van de kennis en vaardigheden waarnaar je op zoek bent in de best passende vorm. Om die belofte waar te maken bieden we maatwerk.

Wil je een training volgen samen met een (kleine) groep collega's? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor op maat gemaakte trainingen, waarbij de inhoud wordt afgestemd op de leerdoelen en uitdagingen die heersen binnen jouw team of organisatie? Maak gebruik van onze incompany services voor maatwerk trainingen van experts, op de datum en locatie van jullie voorkeur.


Maak kennis met het trainingsaanbod voor jouw vakgebied

Accreditatie

Voor de accreditatie van onze trainingen werken we samen met onder andere:

NIP_1
KNGF-logo-250x147_1
ADAPT_1
keurmerk-fysiotherapie-logo_1

In ontwikkeling blijven is belangrijk. Dat geldt ook voor ons aanbod. We voegen daarom regelmatig nieuwe trainingen toe. Benieuwd naar de meest actuele en interessante ontwikkelmogelijkheden voor jou (en/of je collega's) op dit moment? Bekijk hieronder alle trainingen of lees meer over incompany en maatwerk.

technical-school-students

Alle trainingen

Actueel, praktisch en flexibel trainingsaanbod waarmee je altijd kunt leren op de manier die werkt voor jou.

teacher-in-front-of-the-class

Incompany aanbod

Op maat gemaakte trainingen voor de organisatie en altijd de meest up-to-date kennis in huis.

BedrijfsOpen_FC

Pearson Clinical Training | Voor de kennis van Nu.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top