Bestellingen die voor 15 december aanstaande om 12.00 geplaatst zijn, worden voor 31 december 2023 uitgeleverd en gefactureerd (mits voorradig en behoudens onvoorziene omstandigheden).

Schoolvaardigheden

Over schoolvaardigheden

Voor het werken aan schoolse taken (zoals taal, rekenen en begrijpend lezen) zijn een aantal voorwaardelijke schoolvaardigheden nodig, zoals motivatie, sociaal-emotioneel welbevinden, motoriek, executieve functies. Maar ook voldoende taalvaardigheid. Deze schoolvaardigheden kunnen in kaart gebracht worden met bijvoorbeeld de CBSK (competentie beleving), ZALC (psychosociaal en sociaal emotioneel), PMT-K-2 (prestatie-motivatie en faalangst) en Movement ABC-2 NL (motoriek). Meer op de taal gericht zijn de instrumenten: CELF-Preschool-2-NL, CELF-5-NL, PPVT-III-NL, FAT-R en LinC. De intelligentie op schoolse leeftijd (4 tot 12 jaar) kan in kaart gebracht worden met de RAKIT-2, WPPSI-IV-NL of de WISC-V-NL.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.