Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
Homepage_Digitaal_Testen

Welkom in de wereld van digitaal testen

Professionals over de hele wereld vertrouwen op de meetinstrumenten van Pearson om hen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen in hun dagelijkse praktijk. Onze innovatieve digitale tools helpen u om de manier waarop u uw clienten test te optimaliseren en efficiënter te maken. Welkom in de wereld van digitaal testen!

Ontdek hoe technologie en innovatie een revolutie teweeg hebben gebracht

Hoe werkt digitaal testen in de praktijk?

Ontdek de voordelen van digitaal testen en hoe het een revolutie teweeg kan brengen in je test, score- en rapportagemethoden

Q-interactive of Q-global: Welk digitaal platform heb ik nodig?

Volg onderstaande beslisboom om erachter te komen welk digitaal platform jij nodig hebt.

Neem contact op

Ons team helpt je graag bij het vinden van de juiste digitale oplossing.

children-with-tablets

Q-interactive

Q-interactive is een eenvoudig te gebruiken applicatie waarmee tests afgenomen en gescoord kunnen worden, met behulp van twee iPads. Na afloop kan met 1 druk op de knop een scorerapport uitgedraaid worden. Voorbeelden van tests op Q-interactive zijn: WISC-V-NL, CELF-5-NL, WPPSI-IV-NL en meer.

man-typing-on-laptop

Q-global

Q-global is een online programma waarmee u na een papieren afname de scoring digitaal kunt doen voor het verkrijgen van een scorerapport. Daarnaast kunnen diverse test ook digitaal afhenomen worden via de computer voor bijvoorbeeld de Raven's 2, PEDI-CAT, BDI-2-NL en meer. 

Kunnen we je ergens mee helpen?

We staan je graag te woord bij onze klantenservice.

top