Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Missie en Visie van Pearson Clinical

Missie
Wij helpen professionals bij het verbeteren van het welzijn van mensen van alle leeftijden en culturen.

Visie
Wij maken ons sterk om niet alles als een gegeven te zien, maar altijd verder te kijken naar nieuwe mogelijkheden. Ondanks het feit dat wij meer dan 60 jaar ervaring hebben in het ontwikkelen van tests, weten wij als testuitgever dat men nooit is uitgeleerd en dat er in dit werk maar één constante is en dat is ‘meten is weten’.

Een test moet de professional helpen een vraagstuk met stelligheid en onderbouwing te beantwoorden. Wij delen samen met de professional, de verantwoordelijkheid over het welzijn van de cliënt. Die verantwoordelijkheid nemen wij serieus door wetenschappelijk onderbouwde testinstrumenten te ontwikkelen, die de professional helpen een objectieve beoordeling of diagnose te stellen. Vanaf dat punt kan de koers worden bepaald, waarbij de wensen en het potentieel van de cliënt kunnen worden waargemaakt.

Onze kernwaarden zijn:

  • We zijn betrouwbaar
  • We zijn professioneel
  • We zijn klantgericht
  • We doen het samen

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top