Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Over Pearson

Wilt u meer informatie over Pearson? Dan kunt u dit hier vinden. 

Bij het Bedrijfsprofiel kunt u meer lezen over onze organisatie, producten en diensten. Ook vindt u de contactgegevens en routebeschrijving naar ons kantoorpand in Amsterdam-Sloterdijk. Pearson maakt onderdeel uit van een internationale organisatie, bij Internationaal vindt u de contactgegevens van onze buitenlandse vestigingen. Download hier de internationale Pearson Clinical en Talent Assessment brochure.

Bij de Klantenservice vindt u informatie over de leveringsvoorwaarden en retourprocedure. U vindt daar ook uw contactpersoon binnen Pearson voor het stellen van vragen of het maken van een afspraak.

Binnen Pearson zijn wij altijd op zoek naar versterking van ons team en kunt u bij Vacatures een overzicht vinden van de opstaande functies.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top