Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
faqbanner

Heb je een vraag over onze trainingen?

Bekijk hieronder de antwoorden op veelgestelde vragen over ons kennis- en trainingsaanbod.

Het is direct na aanschaf mogelijk om in te loggen op het online learning platform en de e-learning te starten.

Het online learning platform draait op Adobe software. Als je ook andere Adobe programmas gebruikt heb je waarschijnlijk al een Adobe ID. Je kunt in dat geval direct inloggen door te klikken op de link in de orderbevestiging die je per mail hebt ontvangen. 

Heb je nog geen Adobe ID? Klik in dat geval op de andere link uit de orderbevestiging die je van ons hebt ontvangen, om eerst een account aan te maken. Hierna heb je toegang tot de training.

Het aantal beschikbare plaatsen voor een training is aangeduid met de kleuren groen, oranje en rood. Rood betekent dat er geen plaatsen meer beschikbaar zijn. Oranje betekent nog enkele plaatsen, en groen betekent dat er nog voldoende plaats beschikbaar is. Belangrijk: deze informatie is alleen zichtbaar als je bent ingelogd op de webshop.

Het aanschaffen van een training is vergelijkbaar met het aanschaffen van een van onze tests of andere producten, en vereist een webshop account. 

Dat is mogelijk! Je vind alle informatie over maatwerk incompany trainingen op de incompany pagina. Niet gevonden wat je zocht? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier.

Alle trainingsmaterialen zijn beschikbaar in het online learning platform. Zodra je bent ingelogt zie je onder 'resources' de lesmaterialen die horen bij de training die je volgt.

Heb je het antwoord dat je zocht niet gevonden?

Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button!

Maatwerk trainingen

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van op maat gemaakte trainingen? Speciaal ontwikkeld voor jouw team en/of hele organisatie? Klik op onderstaande button en lees meer over maatwerk en incompany trainingen.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top