Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Bedrijfsprofiel

Pearson Benelux B.V. is een internationaal netwerk van testuitgeverijen. Als grootste in haar branche voor Nederland en Vlaanderen staat Pearson voor 60 jaar ervaring in het uitgeven en distribueren van wetenschappelijk onderbouwde psychologische meetinstrumenten om mensen van alle leeftijden en culturen te bedienen. Van oudsher zijn onze producten gericht op Gezondheidszorg, Human Resource Management, Onderwijs en Logopedie. Momenteel omvat ons aanbod ruim 300 verschillende tests over onder meer persoonlijkheid, vaardigheden en interesses. Tegenwoordig ontwikkelen wij ook steeds meer andere producten en diensten, zoals instrumenten om digitaal te testen, trainingen en consultancy.

Naast het uitgeven van een verscheidenheid aan test- en therapiemateriaal geeft Pearson Nederlandstalige boeken uit voor de vakgebieden psychologie, psychiatrie, pedagogiek en geestelijke gezondheidszorg. Wij richten ons op therapeuten, cliënten, docenten en studenten en op andere belangstellenden. Onze boeken zijn verkrijgbaar via de grotere (internet)boekhandels zoals Bol.com.

Pearson kent een lange traditie van innovatie. Om iedereen zo accuraat mogelijk te bedienen zijn wij voortdurend op zoek naar vernieuwing en optimalisering van ons aanbod. Daarbij is interactie met u onmisbaar. Hebt u een opmerking over één van onze tests of bent u tevergeefs op zoek naar een bepaalde toets, dan horen wij dat graag van u. Op basis van uw aanwijzingen zorgen wij dan voor een verdere verbetering of verruiming van ons productenaanbod.

Geheel in de lijn met die innovatieve traditie is internet bij Pearson een steeds grotere rol gaan spelen. De inhoud en de functionaliteit van onze website wordt voortdurend aangepast en uitbreid, zodat u veel sneller en efficiënter dan voorheen ons productenaanbod kunt raadplegen, uw vragen kunt stellen en uw bestellingen kunt plaatsen. Houd daarom onze website in de gaten.

Wij zijn ervan overtuigd dat u binnen ons aanbod een welkome ondersteuning zult vinden bij het verwerven van inzichten of het maken van keuzes. 

Pearson Benelux B.V.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top