Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
homepagebannerr

Maak kennis met het meest actuele trainingsaabod voor de paramedische sector.

Werk je als ergo-, fysio-, of bewegingstherapeut?  Ontdek hieronder relevante kennis en trainingen om jouw expertise verder mee uit te breiden!


Voor de kennis van Nu.

In het najaar van 2022 lanceerden we de Sensory Profile 2 NL. Werk jij met deze nieuwste versie van de test voor het in kaart brengen van prikkelverwerkingsproblemen bij kinderen en jongeren? Of wil je dat in de (nabije) toekomst gaan doen? 

In de nieuwe blended training van expert André Rietman leer je de test van A-Z kennen waarna je als professional over de tools en inzichten beschikt om de maximale waarde uit de inzet van de test te halen. 

Je kunt ervoor kiezen om de basistraining (in de vorm van een online zelfstudie) die je introduceert in de afname en scoring van de test, gecombineerd met de klassikale verdieping die verder in gaat op de interpretatie, aan te schaffen. 

Volg je de trainingen liever los? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Werken met de Sensory Profile 2 NLHieronder vind je een selectie trainingen en (gratis) verdiepende content over onderwerpen die extra relevant zijn in de huidige praktijk!

De Bayley-III-NL is een internationaal geprezen instrument voor het beoordelen van de ontwikkeling van de allerjongste kinderen (0-3 jaar).

Gebruik jij deze test in de dagelijkse praktijk? Hieronder vind je het trainingsaanbod gericht op de inzet van de Bayley-III-NL voor beginnende en ervaren professionals.

In de ontwikkeling van trainingen, white papers en webinars werken we samen met experts uit jouw vakgebied zoals Selma Ruiter, Marc Hendriks en Paul van der Heijden. 

Ben je benieuwd welke experts betrokken zijn bij welke training? Of wil je nader kennis met hen maken? Klik op onderstaande button voor meer informatie over alle Pearson Clinical Trainers. 

De webinars hieronder zijn een selectie uit de meest bekeken webinars in 2022.
Klik hieronder om een webinar (opnieuw) te bekijken of kennis te maken met het complete aanbod!

Net als deze organisaties partner worden?

Klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden voor op maat gemaakte test- en thematrainingen en ontdek alle voordelen van Incompany voor teams en organisaties.

kentalis_logo_1_
seoimage_auris-1200x630
thumbnail_image001
33_raad-voor-kinderbescherming

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top