De voorverkoop is gestart: Reserveer de nieuwe PPVT-5-NL & EVT-3-NL en maak kennis met alle introductievoordelen

Relaties die stukmaken

Hoe zorg je voor jezelf en maak je je relaties weer gezond?

Auteur: J. Murray

X

Vaak genoeg verontschuldig ik mijn vriend voor zijn onaangename gedrag. Ik kan in relaties geen ‘nee’ zeggen. Mijn kinderen hebben geen respect voor mij. Mijn manager gaat er altijd vanuit dat ik wel wil overwerken zonder dat hij zich bekommert om mijn agenda. Ik kan zomaar een uur met mijn beste vriendin in gesprek zijn zonder dat zij eens naar mij informeert. Mijn ouders zijn eigenlijk altijd kritisch over hoe ik dingen doe en ik krijg nog steeds verwijten.

Als je een van deze punten herkent dan zit je waarschijnlijk in een relatie die slecht voor je is, een relatie die je stukmaakt. Je gevoelens worden niet serieus genomen en je behoeften blijven onbeantwoord. Een slechte relatie kan leiden tot energievretende en negatieve gedragspatronen. Die patronen maken dat je je lichamelijk en emotioneel steeds leger voelt. Het is niet eenvoudig om te erkennen dat je in een relatie zit die je slecht voor je is.
In Relaties die stukmaken nodigt Jill Murray je uit met je eigen valkuilen aan de slag te gaan. Wie negatieve relaties herkent, heeft de eerste stap gemaakt in het opbouwen van gezonde relaties. In welke mate is er sprake van misbruik? Zijn er terugkomende patronen te herkennen? Wat zijn de gevolgen? Hoe kan je je persoonlijke effectiviteit vergroten? Hoe besluit je een nieuwe relatie aan te gaan en voorkom je dat die je stukmaakt?

Vertaling: Harald de Burlet.

ISBN
978 90 265 1835 5

Jaar van uitgifte
2008

Druk
1e druk

Pagina's
200 pagina’s

A / S / W
A

Doelgroep
Iedereen die iets wil veranderen aan de ongezonde relaties in zijn of haar leven, psychologen, psychotherapeuten.

NUR
770

Relaties die stukmaken
€ 25,95
€ 25,95
Op voorraad
Art.nr.
ISBN 9789026518355