Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Persoonlijke effectiviteit

Over persoonlijke effectiviteit

Hoewel persoonlijke effectiviteit vaak in één adem wordt genoemd met zo goed mogelijk worden in je werk, is het begrip veel breder dan dat. Het gaat ook over het geven van ruimte aan je sterke punten, het minimaliseren van negatieve gedachten en inzicht krijgen in jouw valkuilen en drijfveren.

Bovendien is persoonlijke effectiviteit niet slechts gelimiteerd tot je werk; het raakt eigenlijk allerlei soorten vraagstukken. Bijvoorbeeld: hoe kan ik assertiever worden? Hoe reken ik af met angsten en piekeren? Hoe kan ik afrekenen met belemmerende gedachten?

Pearson biedt verschillende boeken die vallen onder de paraplu van persoonlijke effectiviteit. Er zijn boeken die gaan over zelfontwikkeling voor zorgprofessionals, psychologen en coaches, maar ook zijn er boeken die door iedereen met interesse in persoonlijke effectiviteit gelezen kunnen worden.

Gerelateerde onderwerpen Persoonlijke effectiviteit


Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top