Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Trainingslocatie Eindhoven

Er worden diverse trainingen gegeven op deze locatie. Bekijk op deze pagina de contactgegevens van de locatie en de routebeschrijving naar de locatie.

Routebeschrijving openbaar vervoer

BCN Eindhoven is een stationslocatie en ligt op loopafstand van het treinstation Eindhoven CS.

Looproute U verlaat de centrale stationshal aan de noordzijde (bij het busstation). Houdt rechts aan, steek het zebrapad over en loop in de richting van de Technische Universiteit. Nadat u het zebrapad bent overgestoken loopt u rechtdoor. In de het eerste gebouw aan uw rechterhand bevindt zich BCN. U dient de centrale hoofdingang te gebruiken middels de draaideur. BCN Eindhoven bevindt zich op de eerste etage bovenaan de trap. Kijk voor actuele reisinformatie altijd op www.ns.nl of www.ov9292.nl.

Routebeschrijving auto

Volg de borden A2/A58 richting Centrum/Woensel/Tongere/Helmond. Voor navigatiesysteem parkeergarage Q-park: Kennedyplein 400

Looproute van Q-park Kennedyplein naar BCN Eindhoven Q-park Kennedyplein aan Kennedyplein 400 heeft 799 parkeerplaatsen met 4 oplaadpunten, betaald. Wanneer u de parkeergarage verlaat op etage 0, houd dan rechts aan voor onze vestiging op nr. 204. Bij de receptie van BCN kunt u uw parkeerkaart van P1 tegen gereduceerde tarieven afrekenen met pin. Een dagkaart kost dan €15,00. Looproute van P+R Professor Dr. Dorgelolaan naar BCN Eindhoven Op 10 minuten lopen van BCN aan de Professor Dr. Dorgelolaan bevind zich een P+R. Het dagtarief van deze parkeerplaats is €6,50 per dag. Vanaf de parkeerplaats loop u richting het westen op de professor dr. Dorgelolaan richting de John F. Kennedylaan. Sla linksaf bij de stoplichten en houd vervolgens rechts aan richting het Kennedyplein. U vindt BCN links. Tip: komt u vanuit het zuiden via de A2, let erop dat uw navigatie u stuurt via de Piuslaan en vervolgens de Professor Doctor Dorgelolaan richting onze locatie.


Trainingslocatie Eindhoven

  • BCN Eindhoven
  • Kennedyplein 204, 5611 ZT Eindhoven
  • +31 (0)30 2567391

Heb je een vraag over een van onze trainingen?

Neem dan contact op met Pearson Academy via onderstaande button.

top