Wat u nodig heeft om Q-interactive te kunnen gebruiken

Hieronder vindt u de technische vereisten voor een optimale Q-interactive ervaring. Let op dat Pearson geen hardware levert; hardware dient u los van uw Q-interactive licentie aan te schaffen.


Browservereisten:

In de onderstaande tabel ziet u een lijst met veelgebruikte internetbrowsers die gebruikt kunnen worden voor Q-interactive Central.


helloq browser compatibility


Tabletvereisten:

Voor Q-interactive heeft u twee Apple iPads nodig die via Bluetooth met elkaar verbinding moeten kunnen maken. In onderstaande tabel ziet u welke modellen gebruikt kunnen worden voor de Testleider-iPad (Practitioner Device) en Cliënt-iPad (Client Device). Deze iPads moeten gebruik maken van het besturingssysteem iOS 10 of hoger, minimaal 16 GB opslagruimte hebben en toegang hebben tot het internet via wifi of een mobiel netwerk.

Let op: September 2018 zijn wij gestopt met de ondersteuning voor iPad 2, iPad 3 en iPad Mini. Wanneer Apple het nieuwe iPadOS uitbrengt, waarschijnlijk in het najaar van 2019, zal de iPad 4 ook niet meer ondersteund worden door Q-interactive. U kunt de iPad 4 tot die tijd blijven gebruiken, echter raden wij u aan om vervanging tijdig te plannen. Kijk hier voor meer informatie over het recycelen van oude Apple apparaten en ontvang eventueel tegoed voor het aanschaffen van nieuwe iPads.

helloqipadtabel


* Wanneer u nieuwe apparaten aanschaft raden wij u aan het meest recente model te kiezen. Dit zorgt voor de beste ervaring en de langste levensduur.
** “Niet Geschikt” omdat de psychometrische effecten van het tonen van stimuli op een groter of kleiner scherm niet bekend zijn.


Waar aanschaffen:

U kunt de iPads aanschaffen via een webshop of winkel bij u in de buurt waar Apple-producten worden verkocht.
Klik hier voor onze tips met betrekking tot de aanschaf van iPads.


Accessories

  • Een stylus waarmee de testleider aantekeningen kan maken en antwoorden kan registreren

  • Twee antireflectiehoezen om de schitteringen van binnenverlichting te beperken

  • Twee degelijke hoezen om de iPads te beschermen