Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Geaccrediteerde trainingen voor psychodiagnostiek

homepagebannerr

Maak kennis met het actuele trainingsaanbod voor psychodiagnostiek.

Ontdek op 28 maart alles over de nieuwste inzichten in Persoonlijkheidsdiagnostiek en de MMPI-3. Klik hier voor meer informatie en aanmelden!

Voor de kennis van Nu.

Wanneer is er reden om een intelligentietest af te nemen,
en hoe kunnen de resultaten antwoord
geven op de onderzoeksvragen waarmee
je in de onderwijspraktijk te maken hebt? 

De WISC-V-NL is de meest gebruikte test voor
intelligentieonderzoek bij kinderen. In deze praktische
online training van 1/2 dag ga je dieper in op de
inzet van de test binnen de onderwijssetting, en leer je
handelingsgerichte adviezen vertalen naar de dagelijkse praktijk.


Kies voor een van onze praktisch ingestoken e-learnings om te werken aan je professionele ontwikkeling, en nieuwe accreditatiepunten te behalen, op je eigen tempo en moment. 

De reeks hieronder is gericht op het verbreden van je expertise in intelligentiediagnostiek bij klinische groepen. Binnenkort verschijnt ook het vijfde en laatste deel uit deze serie!

Wil je een training volgen op het gebied van intelligentie en/of ontwikkeling? Klik op de buttons hieronder om naar het complete trainingsoverzicht voor deze toepasingsgebieden te gaan.

De Wechsler intelligentietests zijn internationaal geprezen instrumenten voor het beoordelen van de intelligentie bij (jonge) kinderen, adolescenten en volwassenen. 

Hieronder vind je alle trainingen rondom het werken met de WPPSI-IV-NL, WISC-IV-NL, en WAIS-IV-NL, van de basistraining waarin je alles leert over de afname en
scoring van de tests, tot aan verdiepingstrainingen waarmee je ook als ervaren gebruiker nieuwe inzichten en handvatten ontwikkelt!


In de ontwikkeling van trainingen, white papers en webinars werken we samen met experts uit jouw vakgebied zoals Selma Ruiter, Marc Hendriks en Paul van der Heijden. 

Ben je benieuwd welke experts betrokken zijn bij welke training? Of wil je nader kennis met hen maken? Klik op onderstaande button voor meer informatie over alle Pearson Clinical Trainers. 

Klik op een van onderstaande buttons en bekijk het overzicht van alle test- en thematrainingen op het gebied van neuropsychologie en/of persoonlijkheidsdiagnostiek en psychopathologie. 

Deze lente verschijnt de nieuwe training gericht op het werken met de RBMT-3-NL, en later dit jaar komt nieuwe waardevolle kennis beschikbaar over de MMPI-3-NL!

Hieronder vind je een selectie uit de meest bekeken webinars door professionals uit jouw vakgebied, in 2023. Benieuwd wat we nog meer in huis hebben? Bekijk dan het hele aanbod!

Deze pagina richt zich op alle professionals die werken met tests van Pearson op het gebied van intelligentie, ontwikkeling, persoonlijkheid en psychopathologie en/of neuropsychologie.

Heb je niet de training gevonden die je zocht? Bekijk dan het complete trainingsoverzicht of laat ons vrijblijvend weten waar je naar op zoek bent via het contactformulier!

Net als deze organisaties partner worden?

Klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden voor op maat gemaakte test- en thematrainingen en ontdek alle voordelen van Incompany voor teams en organisaties.

kentalis_logo_1_
seoimage_auris-1200x630
thumbnail_image001
33_raad-voor-kinderbescherming

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top