Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
homepagebannerr

Maak kennis met het trainingsaanbod voor onderwijsprofessionals. 

Via het menu hieronder vind je snel en gemakkelijk een selectie van geaccrediteerde trainingen en (gratis) verdiepende content voor onderwijsprofessionals in de huidige praktijk. 

Voor de kennis van Nu.

Wanneer is er reden om een intelligentietest af te nemen,
en hoe kunnen de resultaten antwoord geven op de onderzoeksvragen waarmee je in de
onderwijspraktijk te maken hebt? 

Tijdens deze praktische online training van 1/2 dag,
verbreed je jouw expertise over de inzet van de WISC-V-NL
(de meest gebruikte intelligentietest voor kinderen)
binnen het onderwijs. Na afloop weet je hoe je
handelingsgerichte adviezen vertaalt naar de dagelijkse praktijk. 

Wil je jouw kennis op het gebied van dyscalculie, dyslexie of een van de andere relevante thema's uit de onderwijspraktijk verbreden? Dan vind je deze trainingen mogelijk interessant:


Werk je met kinderen met ADHD/ASS, Hoog- of laagbegaafdheid? Of met kinderen met een migratieachtergrond?

Via de nieuwe e-learningreeks 'Intelligentiediagnostiek bij klinische groepen' verbreed je jouw expertise op dit gebied op je eigen tempo en moment!

De webinars hieronder zijn een selectie uit de meest bekeken webinars in 2022. Klik om (opnieuw) te bekijken of ontdek het hele aanbod!

In de ontwikkeling van trainingen, white papers en webinars werken we samen met experts uit jouw vakgebied zoals Selma Ruiter, Marc Hendriks en Paul van der Heijden. 

Ben je benieuwd welke experts betrokken zijn bij welke training? Of wil je nader kennis met hen maken? Klik op onderstaande button voor meer informatie over alle Pearson Clinical Trainers. 

Net als deze organisaties partner worden?

Klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden voor op maat gemaakte test- en thematrainingen en ontdek alle voordelen van Incompany voor teams en organisaties.

kentalis_logo_1_
seoimage_auris-1200x630
thumbnail_image001
33_raad-voor-kinderbescherming

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top