Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
homepagebannerr

Maak kennis met het meest actuele trainingsaanbod voor logopedisten

Via het menu hieronder vind je gemakkelijk alle geaccrediteerde trainingen en andere ontwikkelmogelijkheden, over de thema's die op dit moment relevant zijn in de logopedische praktijk.

Op 15 juni aanstaande vindt het geaccrediteerde online Taaldiagnostiek symposium plaats. Hier worden onder andere de nieuwe Peabody (PPVT-5-NL) en
de eerste Nederlandstalige Expressive Vocabulary Test (EVT-3-NL) gepresenteert. Benieuwd naar de rest van het programma of een ticket aanschaffen?
Klik dan op onderstaande button!

Voor de kennis van Nu.

Wil je meer weten over de inzet van de WISC-V-NL, de meest gebruikte intelligentietest voor kinderen, binnen het onderwijs? Wat zijn redenen om intelligentieonderzoek te doen,
en hoe vertaal je handelingsgerichte adviezen concreet naar de dagelijkse praktijk?

Tijdens deze online training die je in 1/2 dag volgt, krijg je uitgebreid antwoord op onder andere deze vragen. Klik hieronder voor meer informatie!

Wil je aan de slag als lees-en spellingspecialist of ben je al werkzaam als lees- en specialist? Volg dan het nieuwe aanbod van expert Janneke de Waal-Bogers:

Lees- en spellingsproblemen begeleiden op ondersteuningsniveau 3

In deze klassikale training leer je werken volgens de brede vakinhoudelijke richtlijn Dyslexie. Na afloop kan je aan de slag als lees- en spellingsspecialist op ondersteuningsniveau 3.

Dyslexiebehandeling op ondersteuningsniveau 4


In deze praktische e-learning, interessant voor elke lees- en spellingsspecialist, leer je hoe je lees- en spellingsproblemen behandelt op niveau 4. 

De wereld staat niet stil. Maatschappelijke ontwikkelingen en trends brengen nieuwe uitdagingen met zich mee die je tegenkomt in jouw dagelijkse praktijk, en vragen om nieuwe inzichten en vaardigheden. 

Hieronder vind je een selectie trainingen over thema's die relevant zijn in de praktijk van Nu.

Met onze geaccrediteerde en praktische e-learnings, werk je aan je professionele ontwikkeling op je eigen tempo en moment.

De reeks hieronder is gericht op het verbreden van je expertise op het gebied van TOS!

Update TOS

Psycho-educatie bij kinderen met TOS (online zelfstudie)

Logopedie en begrijpend lezen bij kinderen met TOS (online zelfstudie)

Signalering, diagnostiek en begeleiding bij kinderen met TOS

Logopedische behandeling van oudere kinderen met TOS (online zelfstudie)

Ben je een beginnende of ervaren CELF-5-NL gebruiker? De trainingen en het webinar hieronder voorzien je van handige tools en inzichten voor een optimale inzet van de test!

Klik op onderstaande button voor het complete overzicht met geaccrediteerde trainingen voor taal- en spraak!
Kan je niet vinden waar je naar op zoek bent? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

In de ontwikkeling van trainingen, white papers en webinars werken we samen met experts uit jouw vakgebied zoals Selma Ruiter, Marc Hendriks en Paul van der Heijden. 

Ben je benieuwd welke experts betrokken zijn bij welke training? Of wil je nader kennis met hen maken? Klik op onderstaande button voor meer informatie over alle Pearson Clinical Trainers. 

De webinars hieronder zijn een selectie uit de meest bekeken webinars door professionals uit jouw vakgebied, in 2022. Klik hieronder om ze (nogmaals) te bekijken of om kennis te maken met alle andere webinars.

Net als deze organisaties partner worden?

Klik hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden voor op maat gemaakte test- en thematrainingen en ontdek alle voordelen van Incompany voor teams en organisaties.

kentalis_logo_1_
seoimage_auris-1200x630
thumbnail_image001
33_raad-voor-kinderbescherming

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top