Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Mentale gezondheid volwassenen

woman-looking-out-the-window
De Wereldgezondheidsorganisatie schat dat ongeveer 25% van de wereldbevolking op enig moment in hun leven een psychisch probleem ervaart. De toestand van de geestelijke gezondheid in Europa was al vóór de uitbraak van het coronavirus een reden tot bezorgdheid. In 2018 had gemiddeld één op de negen volwassenen (11%) in de EU-landen symptomen van psychisch lijden (OESO, 2018), waarbij angst en depressieve stoornissen de meest voorkomende psychische stoornissen zijn. Zonder effectieve behandeling en ondersteuning kunnen psychische problemen een verwoestend effect hebben op het leven van mensen.

Op deze pagina vindt u informatie ter ondersteuning in de praktijk. Bekijk een van de whitepapers, webinars en ontdek ons testaanbod.

Gerelateerde onderwerpen Mentale gezondheid volwassenen


angst burnout Cogmed depressie mentale gezondheid kind en jeugd neuropsychologie Persoonlijkheid

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top