Bestellingen die voor 15 december aanstaande om 12.00 geplaatst zijn, worden voor 31 december 2023 uitgeleverd en gefactureerd (mits voorradig en behoudens onvoorziene omstandigheden).

Geheugen

Over geheugen

Problemen met het geheugen kunnen verschillende oorzaken hebben en verschillende vormen aannemen. Is het tijdelijk, dan spreekt men van vergeetachtigheid. Bij verlies van herinneringen of informatie gaat het om geheugenverlies en kan er sprake zijn van dementie. Een cliënt kan door een hersenaandoening problemen krijgen met het aanmaken van nieuwe herinneringen (anterograde amnesie) of met het ophalen van oude herinneringen (retrograde amnesie).

Om geheugenproblemen in kaart te brengen, heeft Pearson de Wechsler Memory Scale (WMS-IV-NL). Voor een oriëntatie op de WMS-IV-NL kunt u onze bijbehorende, gratis webinar bekijken of onze whitepapers downloaden. testbatterij. Wilt u meer inzicht in deze testbatterij, volg dan onze basistraining. Voor logopedisten bieden we verschillende trainingen op het gebied van Geheugen en Logopedie.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.