De voorverkoop is gestart: Reserveer de nieuwe PPVT-5-NL & EVT-3-NL en maak kennis met alle introductievoordelen

WAIS-IV-NL Basistraining Live-webinar (Online)

Oefening met de afname, scoring en (basale) interpretatie tegen de achtergrond van verantwoord testgebruik staan centraal in de training.
X
Inhoud
Tijdens de training worden de subtests qua meetpretentie, toepassing en gebruik besproken, waarbij de valkuilen in afname en scoring worden toegelicht. Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: uitgangspunten en achtergrondinformatie van de WAIS-IV-NL, belangrijkste verschillen met de WAIS-III-NL, opzet van de test, voorbereiding, afname en scoring, oefening met afname, digitale scoring, oefening met scoring en interpretatie (basaal).

Leerdoelen
De training vergroot het gebruikersgemak van de WAIS-IV-NL. Na afloop bent u in staat om de WAIS-IV-NL af te nemen en te scoren. Er wordt tevens kort ingegaan op de interpretatie.

Doelgroep
De training is bedoeld voor iedereen die met de WAIS-IV-NL werkt. In deze training gaat het met name om de afname en de scoring van de WAIS-IV-NL waarmee de training zeer geschikt is voor psychodiagnostisch werkenden maar uiteraard ook voor psychologen en orthopedagogen.

Trainer
Lindsay Vanhecke

Accreditatie
Voor deze training is geen accreditatie aangevraagd.

Producten kunnen aan je winkelmand worden toegevoegd.