Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Update Programmatuur FAT (Fonemische Analyse Test)

Versie 1.0.2.1 van het FAT Afname- en Scoringsprogramma is beschikbaar. U kunt de update downloaden via onderstaande link.

Deze versie bevat alle aanpassingen tot nu toe gedaan zijn, en heeft dus ook de voorzieningen van de eerdere update (versie 1.0.1.2).

Versie 1.0.2.1 bevat de volgende voorzieningen:

1. De mogelijkheid om personalia en accuratesse-scores (goed/fout, per item) van een bestaande (afgeronde) testafname te wijzigen. In het hoofdmenu kiest U de optie ‘Testrapport openen’, en daarna de 'Wijzigen'-optie. In geval van een aanpassing van de geboortedatum of een score worden de standaardscores automatisch aangepast. Een en ander wordt vervolgens onder dezelfde naam opgeslagen met toevoeging van het label “_gecorrigeerd”. De oorspronkelijke afnamegegevens blijven hoe dan ook behouden, tenzij de gebruiker deze later eigenhandig verwijdert.

2. Testrapporten worden nu tevens als pdf-bestand opgeslagen in de map '…/Testrapporten/PDF'. Voor bestaande testrapporten geldt dat wanneer deze worden geopend via het hoofdmenu alsnog direct een pdf-bestand wordt aangemaakt. De pdf-bestanden zijn te openen en te printen vanuit uw pdf-reader.

3. Ten einde eventuele hinderlijke interactie met virusscanners te voorkomen is de beveiligingsmethodiek aangepast.

4. Overige aanpassingen: verdere verbetering van de leeftijdberekening; condities voor het invullen van de geboortedatum verder aangescherpt; condities voor het invullen van de naam/code aangescherpt; foutmelding m.b.t. typefout "BnTHred.gif" hersteld; backup-procedure bij data-opslagproblemen verbeterd.

Let op! Deze update werkt alleen maar als u de FAT software al op uw computer geïnstalleerd heeft!

Klik hier om de nieuwste FAT-update te downloaden

Klik hier om de installatie-instructie te downloaden (Worddoc)

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top