RAKIT-2 Basistraining

Oefenen met de afname, scoring en (basale) interpretatie tegen de achtergrond van verantwoord testgebruik staan centraal in de training.

RAKIT-2 Basistraining

Oefenen met de afname, scoring en (basale) interpretatie tegen de achtergrond van verantwoord testgebruik staan centraal in de training.
Gegroepeerde productitems
Productnaam Excl. BTW
€ 9.999,00
RAKIT-2 Basistraining - 12 maart 2021
Locatie: Pearson Benelux B.V., Coengebouw, Kabelweg 37, 1014 BA Amsterdam
Datum: 12 mrt. 2021
Duur: totaal 7:00 uren
Art.nr. E3548.00/course:322902_364486
Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn

Tijdens de training zal oefenen met de afname, scoring en (basale) interpretatie tegen de achtergrond van verantwoord testgebruik centraal staan. De subtests worden qua meetpretentie, toepassing en gebruik besproken, waarbij de valkuilen in afname en scoring worden toegelicht.

Onderwerpen die o.a. aan bod komen zijn: uitgangspunten en achtergrondinformatie van de RAKIT-2, opzet van de test, voorbereiding, afname en scoring, digitale scoring en interpretatie (basaal).

Leerdoelen
De training vergroot het gebruikersgemak van de RAKIT-2. Na afloop bent u in staat om de RAKIT-2 af te nemen en te scoren. Er wordt tevens kort ingegaan op de interpretatie.

Doelgroep
De training is bedoeld voor iedereen die met de RAKIT-2 werkt. In deze training gaat het met name om de afname en de scoring van de RAKIT-2 waarmee de training zeer geschikt is voor psychodiagnostisch werkenden maar uiteraard ook voor psychologen en orthopedagogen.

Trainer
Lindsay Vanhecke

Accreditatie
Voor deze training is geen accreditatie aangevraagd.

Bijzonderheden
Aanbevolen literatuur: ‘Handboek intelligentietheorie en testgebruik’ van Wilma Resing

Inbegrepen in de training
Trainingsmateriaal, koffie/thee en lunch.

Productvragen

Nog geen vragen. Stel als eerste een vraag!