Loopbaanadvies, reïntegratie en outplacement

Er zijn speciale tests die toegespitst zijn op loopbaanadvies, reïntegratie en outplacement. BIjvoorbeeld interessetests, aanlegtests en schalen voor interpersoonlijk gedrag, burnout, etc., Onze testen zijn geschikt als zijn instrumenten voor HR afdelingen, onderwijsinstellingen en reïntegratiebureaus.

Hoogwaardig testmateriaal voor loopbaanadvies, reïntegratie en outplacement
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig testmateriaal uit voor Human Resource Management. Om de kwaliteit van onze HR tests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van Human Resource Management.

Boeken over loopbaanadvies, reïntegratie en outplacement
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (arbeids)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze boeken over loopbaanadvies, reïntegratie en outplacement.

Producten binnen Loopbaandavies, reïntegratie en outplacement 
 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.