De voorverkoop is gestart: Reserveer de nieuwe PPVT-5-NL & EVT-3-NL en maak kennis met alle introductievoordelen

Testadvies

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

De afdeling Testadvies is er voor al uw inhoudelijke vragen over onze tests. Onze afdeling Testadvies bestaat uit consultants met ruime ervaring in de praktijk en veel kennis van de producten van Pearson. Loopt u ergens tegenaan bij de afname of interpretatie? Wilt u advies bij de aanschaf? Wij zijn er voor al uw vragen.

Contact opnemen met testadvies?
Dat kan via onderstaand formulier. We helpen u graag verder!

* Telefonisch contact is ook mogelijk, maar daarvoor plannen we graag altijd eerst een belafspraak via de mail in.

Tests inzien?
Wilt u een product een keer zien voordat u tot aanschaf over gaat? U bent ten allen tijde welkom bij ons op kantoor in Amsterdam om onze tests te bekijken en een keer rustig door te nemen. Maak hiervoor een afspraak via onderstaand formulier of klik hier om een afspraak direct in te plannen met een van onze consultants. Onze Test Consultants komen graag bij u langs om een presentatie te geven over onze grotere en nieuwste producten.

Webinars
Onze Test Consultants verzorgen ook online productpresentaties (live of opgenomen) die u vanachter uw computer of tablet kunt volgen. Meer informatie vindt u op de pagina Webinars.

Productpresentaties op locatie
Voor groepen verzorgen wij ook gratis presentaties en/of demonstraties van onze nieuwste producten (denk aan: WISC-V-NL, CELF-5-NL en Q-interactive) op locatie. Deze presentaties kunt u ook aanvragen via onderstaand formulier of klik hier om een afspraak direct in te plannen met een van onze consultants. Presentaties zijn altijd op aanvraag en afhankelijk van de grootte van de groep en beschikbaarheid van onze consultants.