Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Kwaliteitskringen

Als Kwaliteitskring kan u al jaren gebruik maken van een speciale service, namelijk een presentatie op maat van jullie groep, namelijk enthousiaste logopedisten die op de hoogte willen blijven van de recentste ontwikkelingen op testgebied.

U kan een afspraak maken, telefonisch of per mail, voor een dergelijke presentatie. Tijdens dit bezoek maakt u kennis met onze uitgeverij Pearson, onze Sales consultant Liesbeth Lempens en krijgt u een uitgebreide demonstratie van logopedische materialen. U kunt van te voren aangeven naar welke materialen de voorkeur uit gaat, zodat de gepresenteerde tests zo goed mogelijk op uw doelgroep aansluiten.

De ervaring leert inmiddels dat er tijdens een bezoek een levendige interactie op gang komt, waarbij Liesbeth openstaat voor alle opmerkingen en ideeën t.a.v. huidig of nog te ontwikkelen materiaal. Want dat is wat Pearson graag wil: een partner zijn in het werkveld en (toekomstige) uitgaven afstemmen op de behoeften van het werkveld.

Het bezoek is gratis. Wanneer u geïnteresseerd bent in een bezoek kunt u, zoals eerder vermeld, contact opnemen met onze Sales Consultant per e-mail of telefoon +32 48 84 17 944.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top