Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Op het snijvlak van wetenschap en praktijk

Pearson Assessment and Information B.V. ontwikkelt allerlei tests en onderzoeken. Bijvoorbeeld IQ-tests en onderzoeken naar persoonlijke eigenschappen. Onze producten laten zien wat iemand weet, kan, waar iemands voorkeuren liggen of hoe iemand functioneert.

De afdeling Research & Development (R&D) is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de instrumenten van Pearson. Al onze instrumenten zijn wetenschappelijk onderbouwd en worden ontwikkeld met een scherp oog op kwaliteit en op de markt. Pearson streeft ernaar instrumenten uit te geven die de praktijk nodig heeft en die aan de hoogste wetenschappelijke normen voldoen.

Hiervoor werken we samen met allerlei mensen met verschillende achtergronden uit de praktijk, uit de wetenschap, uit Nederland en Vlaanderen. Lijkt het u leuk om mee te werken aan één van onze onderzoeken, dan hebben we hiervoor verschillende mogelijkheden. Hieronder worden er een aantal genoemd. Voor meer uitleg klikt u op de mogelijkheid:

Testleider
Afnames verzorgen met een nieuwe test

Respondent
Meewerken aan onderzoeken voor een leuke vergoeding

Instelling/organisatie
Meewerken als samenwerkingspartners waarbij dataverzameling voor (nieuwe) instrumenten centraal staat

Wij horen graag van u!

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top