Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Cogmed Werkgeheugentraining

Cogmed_2021_training_mockup_volwassenen

Cogmed werkgeheugentraining

Zoek je een Cogmed coach?

Ben je op zoek naar een coach die jou op weg kan helpen met de Cogmed werkgeheugentraining? Klik dan op de button hieronder. De rest van de informatie op deze website is bedoeld voor Cogmed coaches. 

Cogmed coach worden?

Train voor een betere concentratie

Heeft uw client moeite met concentreren? Dan is het goed mogelijk dat dit de gevolgen zijn van een werkgeheugenprobleem. De Cogmed Werkgeheugen Training is een wetenschappelijk bewezen methode die door het trainen van het werkgeheugen het concentratievermogen kan verbeteren.

Cogmed kan door een coach (u) ingezet worden bij kinderen en volwassenen met concentratieproblemen, ADD, ADHD, burn-out en niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Uw client kan zich na het inzetten van de Cogmed Werkgeheugentraining:

  • Beter concentreren
  • Beter gestructureerd werken
  • Beter het overzicht bewaren
  • Sneller mentaal tot rust komen
  • Belangrijke informatie beter onthouden
Cogmed_2021_training_mockup

Hoe werkt Cogmed?

De kracht van Cogmed is dat het programma uit een serie oefeningen bestaat die allemaal specifiek gericht zijn op het verbeteren van het werkgeheugen. Het trainingsprogramma past zich aan aan het niveau van de gebruiker. De gebruiker wordt continu uitgedaagd om nog beter te presteren en zijn/haar eigen grenzen te verleggen.

De oefeningen kunnen door de client thuis vanaf de bank worden gedaan. U, als coach, bent het steuntje in de rug, de motivator en stelt een passend Cogmed trainingsschema op.

Bij wie zet u Cogmed in?

Cogmed is inzetbaar van jong tot oud en beschikbaar in drie versies. Voor kinderen van 4 tot 7, van 7 tot 17 en voor volwassenen. Elk helpt op een specifieke manier het werkgeheugen te trainen via adaptieve opdrachten die zich aanpassen aan het niveau van de gebruiker.

Video's over de inzet van Cogmed

Cogmed bij Hersenletsel

Cogmed na Chemo

Cogmed na Burnout

Cogmed proberen?

Dat kan! Via de Cogmed demo omgeving heeft u toegang tot een demo-versie (vergeet niet de taalinstellingen rechtsboven aan te passen naar het Nederlands).

Cogmed inzetten?

Zo veel clienten helpen als u wilt? Met de Cogmed jaarlicentie kunt u voor een vast bedrag per jaar een onbeperkt aantal clienten helpen met de Cogmed werkgeheugentraining. 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top