NEPSY-II-NL Verdiepingstraining

Deze training is bedoeld als een verdieping op de tweedaagse NEPSY-II-NL Basistraining. Tijdens deze verdiepingstraining draait het vooral om casuïstiek, interpretatie van de scores, rapportage en vertaling van testresultaten naar handelingsadviezen. Daarnaast is er voldoende ruimte om valkuilen en aanpassingen in de testprocedures te bespreken, zoals bijvoorbeeld het gebruik van het instrument bij kinderen met een licht verstandelijke beperking. Er wordt aandacht besteed aan het delen van ervaringen en casuïstiek.

Alle deelnemers dienen ervaring te hebben met het afnemen van de NEPSY-II-NL en leveren minstens 2 weken voor aanvang van de training een casus in. Het aanleveren van een casus is een voorwaarde om mee te kunnen doen met deze trainingsdag.

Voor meer informatie zie onderaan deze pagina.

X

Inhoud training
Deze training is bedoeld als een verdieping op de tweedaagse NEPSY-II-NL basistraining. Tijdens deze verdiepingstraining draait het vooral om casuïstiek, interpretatie van de scores, rapportage en vertaling van testresultaten naar handelingsadviezen. Daarnaast is er voldoende ruimte om valkuilen en aanpassingen in de testprocedures te bespreken, zoals bijvoorbeeld het gebruik van het instrument bij kinderen met een licht verstandelijke beperking. Er wordt aandacht besteed aan het delen van ervaringen en casuïstiek.

Alle deelnemers dienen ervaring te hebben met het afnemen van de NEPSY-II-NL en leveren minstens 2 weken voor aanvang van de training een casus in. Het aanleveren van een casus is een voorwaarde om mee te kunnen doen met deze trainingsdag.

Doelstelling
Na afloop van de training bent u in staat om op maat een testbatterij samen te stellen die past bij de onderzoeksvraag en om de testresultaten van de NEPSY-II-NL te interpreteren en te verwerken in een onderzoeksverslag. Daarnaast is er aandacht voor het vertalen van de resultaten naar handelingsadviezen.

Tijdsduur
09.30 uur tot 16.30 uur 

Trainer
Deze training wordt gegeven door Nina Molendijk.

Doelgroep
De training is bedoeld voor orthopedagogen, (GZ-) psychologen met ervaring in de toepassing van de NEPSY-II-NL. Alle deelnemers leveren een casus aan, aanvullend filmmateriaal wordt op prijs gesteld.

Accreditatie 
Wordt aangevraagd bij het NIP/NVO en NIP ELP.

Inbegrepen in de training
-Digitaal trainingsmateriaal;
-Koffie/thee en lunch.

Tip
Heeft u nog geen ervaring met de NEPSY-II-NL dan raden wij u de tweedaagse NEPSY-II-NL Basistraining aan.   

Trainers

Nina Molendijk
Nina Molendijk
Drs. Nina Molendijk is in 2006 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij is als klinisch neuropsycholoog en cognitief gedragstherapeut werkzaam bij Karakter, kinder- en jeugdpsychiatrie. Haar werkzaamheden bestaan uit psychodiagnostiek, behandeling en management met als specialisme neuropsychologie, cognitieve gedragstherapie, lichtverstandelijke beperking en zorg en onderwijs. Verder is ze als docent verbonden aan de Rino Utrecht.
2 Trainingen
Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn

Gegroepeerde productitems
Productnaam Excl. BTW
NEPSY-II-NL Verdiepingstraining - 10 juni 2022
€ 300,00