Solidariteit met de Oekraïense bevolking. Tests beschikbaar in het Oekraïens en Russisch Lees meer.

Voordelen voor uw praktijk

Q-interactive heeft verschillende voordelen voor clinici. Tijdsbesparing en een meer overzichtelijke testsituatie geven u meer ruimte om u bezig te houden met de behoeftes van uw cliënt.

klok

Efficiëntie

Met Q-interactive heeft u uw hele testbibliotheek bij elkaar op één plek; u hoeft nooit meer te zoeken naar een bepaalde testbatterij of subtest.

Als u een testbatterij afneemt met Q-interactive hoeft u geen gebruik meer te maken van verschillende soorten afnamematerialen zoals bij de traditionele papieren tests nodig was. Zo kunt u beter observeren, aantekeningen maken en antwoorden vastleggen. Daarnaast zijn de scores van een cliënt direct beschikbaar. Met Q-interactive kunt u zich als testleider richten op uw cliënten, zonder de last en de afleiding van administratieve taken.

De ervaring leert dat u, als u Q-interactive eenmaal onder de knie heeft, 20% minder tijd nodig heeft voor het afnemen en scoren van tests.

maatwerk

Maatwerk

U kunt testbatterijen aanpassen, afnemen en beheren op de manier die past bij uw unieke manier van werken.

Met Q-interactive kunt u testbatterijen uitkiezen en aanpassen aan de specifieke behoeften van uw cliënten. U heeft geen internet nodig om tests af te nemen en te scoren, en u kunt uw testbatterij te allen tijde aanpassen.

geen zware koffer

Geen zware testkoffers meer

Met Q-interactive heeft u uw kantoor altijd bij u.

Stel u eens voor, al uw testbatterijen verpakt in twee lichtgewicht tablets; én de mogelijkheid uw testbatterijen overal en op elk moment aan te passen, zonder dat u terug hoeft te gaan naar uw kantoor voor extra scoreformulieren. U hoeft geen zware handleidingen, een stopwatch, stapels scoreformulieren, responsboekjes, stimulusboeken en andere benodigdheden meer mee te nemen. Met Q-interactive heeft u alles wat u nodig heeft direct bij de hand, op twee tablets waarmee u overal kunt werken. 

bekend

Bekendheid

Hoewel Q-interactive nieuw is, zullen de meeste zaken u bekend voorkomen.

De inhoud en afnameprocedures van veel van de tests worden in een nieuwe digitale omgeving weergegeven, maar blijven volledig herkenbaar. U zult even een paar nieuwe dingen moeten leren, maar als u eenmaal bekend bent met de manier van werken, functionaliteiten en de manier waarop de informatie in de digitale omgeving is georganiseerd, zult u al snel de voordelen ervaren. U heeft meer tijd voor uw cliënten en voor het interpreteren van hun resultaten.

flexibel

Flexibiliteit

Met Q-interactive past u uw testbatterijen, tijdens het afnemen, aan uw wensen aan.

Q-interactive is ontworpen om u te voorzien van optimale flexibiliteit bij de afname van tests en subtests uit het Pearson-portfolio. Testleiders kunnen een testbatterij wanneer dit nodig is, tijdens de afname, snel aanpassen door te kiezen voor andere tests en/of subtests dan oorspronkelijk gepland. Mogelijk verandert uw hypothese terwijl u de scores van een afgeronde subtest bekijkt. Met Q-interactive past u vervolgens heel eenvoudig uw testbatterij aan, zelfs als u offline werkt en niet over wifi beschikt. Hierdoor wordt de afnametijd korter en raakt de cliënt minder snel gefrustreerd.