Starten met Q-interactive

Starten met Q-Interactive – uw eerste licentie

 Uw eerste Q-Interactive licentie

Als u wilt starten met Q-interactive, dan kunt u uw eerste licentie via deze webshop aanschaffen. In het bestelproces kunt u uw gegevens invullen, waarna we uw Q-interactive account zullen aanmaken. Binnen twee werkdagen ontvangt u een welkomstmail met daarin uw login gegevens.

Uw Q-Interactive licentie gaat in op het moment van aanschaf en is 1 jaar geldig. De licentie wordt elke jaar verlengd, u ontvangt hiervoor automatisch een factuur. U kunt uw licentie uiterlijk 1 maand voor de einddatum opzeggen door een mail te sturen naar support-nl@pearson.com.

Wilt u met meerdere collega’s gebruiken maken van Q-Interactive?  Dan profiteert u van onze aantrekkelijke staffels.

Gebruiker toevoegen aan bestaande Q-interactive licentie

Heeft uw organisatie al Q-interactive licentie(s), vul dan dit formulier in om als gebruiker aan de licentie van uw organisatie toegevoegd te worden.

Subtests bestellen – nu ook via de webshop!  

Om gebruik te maken van Q-interactive koopt u subtests in. U kunt kiezen om subtests vooraf met korting van te voren in te kopen (prepaid) of om achteraf te betalen voor de subtests die u gebruikt heeft (pay-as-you-go).

Wanneer u voor pay-as-you-go kiest, dan zult u vier keer per jaar een factuur ontvangen voor het aantal subtests dat is ingezet. Uw account wordt automatisch ingesteld als pay-as-you-go als u alleen een licentie en geen pre-paid subtests bestelt.

Voor een overzicht van de prijzen kunt u deze pagina raadplegen.

Voor meer informatie over betalingsvoorwaarden, accountinstellingen en/of periodieke facturering, neem contact op met onze klantenservice via onze helpdesk.