Veelgestelde vragen over Pearson Online

Hieronder leest u meer over vragen die anderen eerder stelden:

1. Hoe krijg ik toegang tot het platform?
Om gebruik te kunnen maken van het Pearson Online platform dient u zich eerst te registreren als klant. Dit doet u via deze link.

Vervolgens registreert u zich op het platform via deze pagina, met de groene knop onderaan de pagina. 

Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestigingsmail met uitleg en instructiefilmpjes om er zeker van te zijn dat u een prettige start maakt met het platform. 

2. Wat is het verschil tussen P2O en Pearson Online?
P2O is het Nederlandstalige online testplatform van Pearson Talentlens. Pearson Online is het internationale platform. Dit platform kunnen wij geheel aanpassen aan uw wensen en past goed bij de huidige, complexe vraagstukken waar u als HR professional hedendag mee te maken heeft. 

3. Wat zijn de voordelen van Pearson Online?
Pearson Online past goed bij de huidige complexe vraagstukken waar HR professionals mee te maken krijgen. Omdat het platform aan uw wensen kan worden aangepast, diverse functies biedt en makkelijk is in gebruik, biedt het platform de ideale online omgeving om testen op een efficiente wijze uit te zetten. 

4. Zijn er extra kosten verbonden aan het gebruik van Pearson Online?
Er zijn geen extra kosten verbonden aan het gebruik van Pearson Online. U betaalt alleen voor de testen die u daadwerkelijk afneemt.