Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Trainingslocatie Utrecht

Er worden diverse trainingen gegeven op deze locatie. Bekijk op deze pagina de contactgegevens van de locatie en de routebeschrijving naar de locatie.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Looproute vanaf Centraal Station Utrecht, 10 minuten: - neem uitgang Jaarbeursplein; - de Volksbank aan de rechterzijde passeren; - Graadt van Roggenweg (met de trambaan) volgen; - bij de tramhalte/stoplichten de weg oversteken; - je ziet Cursus- en vergadercentrum Domstad links voor je in de zijstraat. Met de sneltram: - reis 1 halte, stap uit bij Graadt van Roggenweg; - je ziet Cursus- en vergadercentrum Domstad direct in de zijstraat ten westen van de halte. Kijk voor actuele reisinformatie altijd op www.ns.nl of www.ov9292.nl.

Routebeschrijving auto

Wij adviseren je om gebruik te maken van de P+R Westraven, gelegen aan de A12, afrit 17 en vervolgens met de sneltram bij ons voor de deur uit te stappen.

Korte omschrijving: - vanuit alle richtingen borden Centrum/ Jaarbeurs aanhouden; - zodra je op het Westplein (groot verkeersplein bij de Volksbank en het NH hotel) aangekomen bent, volg je de weg langs de sneltram richting zuid-west (stad uit). Dit is de Graadt van Roggenweg; - neem na het Westplein direct de parallelweg, daarna de eerste weg rechts (Koningsbergerstraat).


Trainingslocatie Utrecht

  • Cursus- en vergadercentrum Domstad
  • Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht
  • +31 (0)30 292 77 77 

Heb je een vraag over een van onze trainingen?

Neem dan contact op met Pearson Academy via onderstaande button.

top