Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Trainingslocatie Amsterdam

We raden je aan met het OV te komen, aangezien de parkeermogelijkheden beperkt zijn.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Wij zijn goed bereikbaar met trein, bus, tram en metro. Een bushalte bevindt zich tegenover de ingang van het gebouw en iedere tien minuten brengt Stadsbus 36 je in 6 minuten naar station Sloterdijk.

Ons kantoor ligt op 15 minuten lopen van station Amsterdam Sloterdijk. Zodra je op station Sloterdijk aankomt: - neem uitgang Hatostraat en sla links af bij het regenboogpad. - ga in het verlengde van de trap rechtdoor. Neem de eerste links en loop door tot je bij de grote weg terecht komt. - nu zie je rechts voor je aan de overkant van de weg het Coengebouw, ons hoofdkantoor. Kijk voor actuele reisinformatie altijd op www.ns.nl of www.ov9292.nl.

Routebeschrijving auto

De Kabelweg ligt in het Sloterdijkgebied, binnen de ring van Amsterdam, in Stadsdeel West. Het maakt onderdeel uit van bedrijventerrein Westpoort. Met de auto ben je direct op de westelijke ring A10.

Parkeren Je kunt met de auto niet op ons terrein terecht. Kom je toch liever met de auto, parkeer dan bij P+R Sloterdijk (betaald parkeren) of rondom ons oude gebouw in de Gatwickstraat of La Guardiaweg (beperkt aantal plekken en betaald).


Trainingslocatie Amsterdam

  • Pearson Benelux B.V.
  • Kabelweg 37, 1014 BA Amsterdam
  • +31 (0)20 581 5500

Heb je een vraag over een van onze trainingen?

Neem dan contact op met Pearson Academy via onderstaande button.

top