Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!
trainer_ilona_silderhuis

Ilona Silderhuis

Maak kennis met trainer Ilona Silderhuis

Ilona Silderhuis is in 2002 afgestudeerd aan Hogeschool Windesheim als logopedist. Direct daarna is zij gestart met haar eigen praktijk. Haar eigen praktijk heeft zich verder ontwikkeld en tegenwoordig heeft zij een team van logopedisten en meerdere locaties verspreid over Nederland. In de loop van de jaren heeft zij vele cursussen en nascholing gevolgd, dit heeft geresulteerd in verschillende specialisaties gericht op de logopedie, maar ook op het gebied van coaching en psychologie. Tevens heeft zij als docent en ontwikkelaar een lange staat van dienst. Vanaf 2002 is zij betrokken geweest bij Hogeschool Windesheim/ Windesheim Flevoland en later als zelfstandig docent en ontwikkelaar ook bij verschillende (post-)HBO opleiders.

Gerelateerde onderwerpen

afasie dementie dyslexie executieve functies geheugen Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) ontwikkeling van kinderen Schoolvaardigheden Sensorische informatieverwerking taal en taalontwikkeling Werkgeheugen

Werkachtergrond

  • Logopedist, praktijkhouder, ontwikkelaar en docent

Een overzicht van alle trainingen

Bekijk alle trainingen van Pearson Academy.

top