FAQ

Hoe snel kan ik met e-learning aan de slag? 

Direct na de aankoop kunt u met de e-learning aan de slag door in te loggen op ons online leerplatform. 

Hoe log ik in op het online leerplatform? 

Het online leerplatform is gebouwd op software van Adobe. Wellicht heeft u reeds een Adobe ID omdat u gebruik maakt van andere programma’s van Adobe. Dan kunt u direct inloggen door te klikken op de link in de bevestigingsmail die u van ons ontvangt na uw aankoopHeeft u nog geen Adobe ID, dan klikt u op de andere link in de mail die u van ons ontvangt en maakt u een ID aanDaarna heeft u direct toegang tot de training. 

Is er nog genoeg plek bij een training? 

Het aantal nog beschikbare plaatsen wordt aangegeven met groenoranje en rood per trainingsdatum. Rood = geen plek meerOranje = nog enkele plekken beschikbaar. Groen = voldoende plekken beschikbaar. Let op: dit kunt u alleen inzien wanneer u bent ingelogd op de webshop. 

Hoe kan ik een training kopen? 

Om een training te kopen dient u een webshop account te hebben. Op www.pearsonclinical.nl ziet u rechtsboven een aantal opties om in te loggen (indien u of uw organisatie reeds een account heeftofwel om een nieuw account aan te makenDit proces is gelijk aan het proces voor het kopen van een van onze assessments of overige producten 

 

Hoe log ik in bij het online leerplatform (LMS van Adobe)? 

De URL van het online leerplatform van Pearson is https://captivateprimeeu.adobe.com/pearson-benelux Deze URL kunt u opslaan en altijd rechstreeks benaderen. 

 

Hoe kan ik het trainingsmateriaal downloaden? 

Al het trainingsmateriaal staat op het online leerplatformZodra u bent ingelogd ziet u het staan onder het kopje ‘Mijn leermaterialen’. klikt vervolgens op de betreffende training en u scrollt naar beneden waar al het lesmateriaal staat. 

 

Wanneer starten jullie weer met face to face trainingen? 

We hopen dat Covid-19 zo snel mogelijk beheersbaar wordt zodat we in alle veiligheid en gezondheid weer groepen mensen samen kunnen laten komenDat is momenteel nog niet het geval en daarom bieden we in ieder geval tot 30 april 2021 geen face to face trainingen. We hopen in mei weer als vanouds te kunnen functioneren

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.