Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Aanvraagformulier PC licentie

Voorwaarden voor het inbouwen van PC licentie op eigen platform of als Provider:

Jaarlijkse licentiekosten bedragen  € 995,- excl. BTW. In de eerste twee jaar streven wij naar een afname van  € 5000, - excl. BTW per jaar. Na de eerste twee jaar is de vereiste afname € 5000,- excl. BTW per jaar. Indien dit bedrag niet gerealiseerd kan worden, heeft Pearson, wegens uw in gebreke blijven, het recht om de licentieovereenkomst eenzijdig te beëindigen en daarenboven het bovengenoemde bedrag in rekening te brengen.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw verzoek in behandeling te kunnen nemen, verzoeken wij u de onderstaande vragenlijst in te vullen.

 

Indien u voor B heeft gekozen, vul a.u.b. de onderstaande vragen in:
Overige vragen:

Gegevens organisatie


Statutaire zetel


Kantoor


 

Aanvullende informatie:

Mocht u niet in staat zijn om aan de bovenstaande voorwaarden te voldoen, kunnen wij u de volgende mogelijkheden bieden:

1. De testen kunnen bij Pearson digitaal afgenomen worden. Voor meer informatie hier omtrent kunt u terecht op deze pagina.

2. Wij kunnen u adviseren bij het zoeken naar een geschikte partner, die Pearson tests reeds afneemt. 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top