Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

SP-2-NL

Over de SP-2-NL

De Sensory Profile 2 NL (SP-2-NL) meet via vragenlijsten op welke manier kinderen sensorische informatie verwerken in alledaagse situaties. Ook wordt gekeken naar de sensorische informatieverwerking per zintuig. De SP-2-NL geeft een goed beeld van de informatieverwerking bij kinderen en is zeer aantrekkelijk voor o.a. ergotherapeuten, (neuro- en revalidatie) psychologen, orthopedagogen, kinderfysiotherapeuten, kinderlogopedisten en kinderartsen.

De SP-2-NL bevat vijf vragenlijsten. De SP-2 Baby (0-6 mnd.), Peuter (7-35 mnd.), Kind (3-14 jaar) en Kort (3-14 jaar) worden ingevuld door de ouders van het kind. De SP-2 School (3-14 jaar) wordt ingevuld door de leerkracht, om een beeld te krijgen van de prikkelverwerking in een klassensituatie.

Bij jongeren en volwassenen wordt de AASP-NL (Adolescent/Adult Sensory Profile) ingezet.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top