Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Download VLGT scoringprogram

Geachte klant,

Onlangs heeft u de VLGT aangeschaft. Bij de VLGT zit ook een audiofragment. De digitale audiobestanden kun je downloaden via onderstaande knop.

DOWNLOAD

Om de VLGT te scoren, maak je gebruik van het scoringsprogramma. Je kunt de software voor het scoringsprogramma downloaden via onderstaande knop. Voordat je het programma gaat installeren is het belangrijk om de onderstaande instructies eerst goed door te lezen.

DOWNLOAD


  1. Kopieer de map ‘installatie-cd’ naar je bureaublad.
  2. Open die nieuwe map. Daar is een bestand VLGT of VLGT.msi (afhankelijk van de instellingen) dat je kan gebruiken om VLGT-2 te installeren. Als het geïnstalleerde programma de eerste keer wordt uitgevoerd, is een productsleutel nodig. Deze krijg je apart toegestuurd per mail.
  3. Na de installatie kun je de map weer verwijderen van je bureaublad.
  4. Als het programma niet als gewone gebruiker geopend kan worden, maar alleen door de administrator: Na de installatie, uiteraard met beheerdersrechten, en de activering met de licentiesleutel als standaardgebruiker geef je de groep Gebruikers schrijfrechten op de installatiemap (c:\program files (x86)\Pearson\VLGT). Start daarna de applicatie als standaardgebruiker al dan niet voor functioneel gebruik. Na het sluiten van de applicatie verwijder je de schrijfrechten voor de groep Gebruikers weer. De applicatie blijft bruikbaar voor een standaardgebruiker. (Let op: Dit komt niet uit een 'officiële' handleiding; het was een experiment dat werkte; het is dus niet gegarandeerd dat het een oplossing is die eeuwig werkt. Misschien moet dit op enig moment worden herhaald.)


Mocht u naar aanleiding van de installatie van het VLGT scoringsprogramma nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice, via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Klantenservice

Pearson Benelux B.V.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top