Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

FAT-R | Fonemische Analyse Test – Herziene versie

Extra gebruikslicentie (alleen als extra bestelling bij FAT-R complete set)

Prijs: € 44,66 excl. BTW per extra gebruikslicentie. Voor bestellingen boven de 19 exemplaren prijs op aanvraag.

Het FAT-R-afnameprogramma biedt de gebruiker een grotendeels geautomatiseerd en gestandaardiseerd afname- en scoringsinstrument. De FAT-R-software is ontwikkeld voor stand-alone PC. Het programma kan niet op een netwerk draaien. De programmatuur verdraagt niet dat ze gelijktijdig door verschillende gebruikers wordt aangeroepen. Bovendien is de beveiligingssoftware ingesteld voor gebruik voor stand-alone PC.

Om het FAT-R-programma toch op meer PC’s te kunnen installeren, kan de gebruiker één of meer extra gebruikslicenties aanschaffen.

Na bestelling van een extra gebruikslicentie ontvangt u per email een nieuwe productsleutel (één productsleutel per extra gebruikslicentie). Installatie en activatie van de FAT-R software op elke volgende PC gaat op dezelfde manier als u gewend bent: u downloadt het programma van de Pearson-website en volgt de aanwijzingen van het installatieprogramma. Wanneer u gevraagd wordt de productsleutel in te vullen, voert u de nieuwe productsleutel in die u per email heeft ontvangen. De geldigheid van de nieuwe productsleutel wordt automatisch (via internet) gecontroleerd en het product wordt direct voor deze PC geactiveerd.

Let op: De extra gebruikslicentie kan alleen in combinatie met de Complete set gebruikt worden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice: support-nl@pearson.com.

Klik hier om de FAT-R Extra gebruikslicentie te bestellen.

Klik hier om de FAT-R software te downloaden.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top