Bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe instrumenten, als testleider of respondent? Lees hier meer over lopende onderzoeken!

Download de meest recente FAT-R software

Geachte klant,

Onlangs heeft u de Fonemische Analyse Test Herziene versie (FAT-R) aangeschaft.

Het materiaal van de FAT-R bestaat uit de handleiding en het afnameprogramma.

U kunt de meest recente versie (2.2.1.3) van de FAT-R software downloaden via onderstaande link.

DOWNLOAD

Wijzigingen t.o.v. de vorige versie:

 • Infrastructuur van de FAT-R software geoptimaliseerd en minder afhankelijk gemaakt van het Windows-register.
 • Netwerkinstallatie wordt nu ondersteund (N.B. later dit jaar beschikbaar).
 • Toegangsproblemen t.g.v. beheerders-/gebruikersrechten opgelost.
 • Diverse afwijkingen in de testprocedure opgelost, waaronder het wegnemen van de mogelijkheid tot doortellen voorbij het laatste item bij het hervatten van een testafname, en de mogelijkheid tot incomplete gegevensopslag bij calamiteiten of voortijdig afsluiten van de software door de gebruiker).
 • Diverse grafische  en tekstuele wijzigingen doorgevoerd.

Het FAT-R-afnameprogramma is voorzien van softwarebeveiliging. Voordat u gebruik kunt maken van de FAT-R moet het programma eerst worden geactiveerd. Hiertoe dient u zich eenmalig te registreren, door de aan u verstrekte unieke productsleutel in te vullen. Raadpleeg voor meer informatie paragraaf 6.1.2 van de FAT-R Handleiding, waar u stapsgewijs door het installatieproces wordt geleid.

Belangrijke informatie vooraf:

 • U heeft een licentie om het FAT-R-programma te installeren voor gebruik op 1 PC of laptop. Als u het FAT-R-programma op meer PC’s wilt installeren, of indien u meerdere gebruikers tegelijk toegang wilt geven tot het programma, kunt u één of meer extra gebruikslicenties aanschaffen. Meer informatie hierover vindt u op onze website.
 • De FAT-R-beveiligingssoftware kijkt in eerste instantie of uw computer verbonden is met internet. Als er een werkende internetverbinding wordt gevonden wordt de geldigheid van uw productsleutel automatisch gecontroleerd en wordt uw product direct geactiveerd. Als er door het programma geen werkende internetverbinding wordt aangetroffen, volgen er aanwijzingen hoe de software handmatig kan worden geactiveerd met behulp van een andere computer die wel verbonden is met het internet. Indien u helemaal geen internet tot uw beschikking heeft, kunt u telefonisch contact opnemen met Pearson om uw product te activeren.

Systeemeisen:

 • Besturingssysteem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10
 • Processor: 1 GHz (32-bits/64-bits)
 • Grafische kaart: Minimale schermresolutie van 800 × 600 pixels;aanbevolen wordt 1024 × 768 pixels
 • Intern geheugen: 512MB
 • Vrije schijfruimte: 500MB
 • Overige hardware: 16-bits geluidskaart, adequate luidsprekers

De FAT-R software is niet geschikt voor Apple-besturingssystemen.


Mocht u naar aanleiding van de installatie van het FAT-R-afnameprogramma nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze afdeling klantenservice, via het contactformulier.

Met vriendelijke groet,

Afdeling Klantenservice

Pearson Benelux B.V.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

top