CAT-NL Verdiepingstraining

De toepassing van de CAT-NL staat centraal en er wordt ingegaan op de toegevoegde waarde van de test aan het bestaande therapiemateriaal.

CAT-NL Verdiepingstraining

De toepassing van de CAT-NL staat centraal en er wordt ingegaan op de toegevoegde waarde van de test aan het bestaande therapiemateriaal.
Gegroepeerde productitems
Productnaam Excl. BTW
€ 310,00
CAT-NL Verdiepingstraining - 9 november 2021
Locatie: Cursus-en vergadercentrum Domstad, Koningsbergerstraat 9, 3531 AJ Utrecht
Datum: 9 nov. 2021 10:00
Duur: totaal 6:00 uren
Art.nr. E3556.02/course:324577_430510
Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn
Type training
Face to face
Hoofdcategorie
Klinische Psychologie, Taal/Spraak
Toepassingsgebied
Neuropsychologie, Taal/Spraak Tests
Leeftijd
18+ jaar (Volwassenen), 65+ jaar (Ouderen)

De CAT-NL, Comprehensive Aphasia Test, test uitgebreid de taalvaardigheden, ook screent het geassocieerde cognitieve stoornissen en geeft het een beknopt beeld van de handicap die een afasiepatiënt in het dagelijks leven ondervindt. Daarnaast kan de CAT-NL ingezet worden om de richting en de stappen voor (stoornisgerichte) behandeling aan te geven en als evaluatie-instrument.

Tijdens deze training staat de toepassing van de CAT-NL centraal, maar uiteraard wordt uitgebreid ingegaan op de toegevoegde waarde van de test aan het bestaande therapiemateriaal. Er wordt ook ingegaan op de C-scores in vergelijking met de T-scores. Naast de beschikbare casuïstiek van de trainster wordt de deelnemers gevraagd om een casusbeschrijving mee te nemen, bij voorkeur met filmmateriaal.

Leerdoelen
Na afloop van de cursus ben je in staat de scores te interpreteren en te verwerken in een patiënten verslag, ben je in staat op basis van de testresultaten een behandeling te kiezen, ben je op de hoogte van de meest recente afasie-onderzoek met betrekking tot behandeling en weet je hoe de CAT-NL zich verhoudt tot andere afasie tests

Doelgroep
De training is bedoeld voor logopedisten en klinisch linguïsten die werken met afasiepatiënten en al ervaring hebben opgedaan met het gebruik van de CAT-NL.

Trainer
Evy Visch

Accreditatie
St.ADAP met 6 punten voor logopedisten.

Inbegrepen in de training
Trainingsmateriaal, koffie/thee en lunch.

Productvragen

Nog geen vragen. Stel als eerste een vraag!