Organisatieadvies

Op het gebied van organisatieadvies zijn er verschillende tests. Met de BASAM (basis vragenlijst Amsterdam) meet u de arbeidstevredenheid binnen een organisatie. De C-scan is een vragenlijst bedoeld voor organisaties die competenties in kaart willen brengen van functies en van haar medewerkers teneinde het eigen competentiemanagement integraal te kunnen ondersteunen.

Hoogwaardig testmateriaal voor organisatieadvies
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig testmateriaal uit voor Human Resource Management. Om de kwaliteit van onze HR tests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van organisatieadvies.

Boeken over organisatieadvies
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (arbeids)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk onze boeken over organisatieadvies en competentiemanagement.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?