Algemene ontwikkeling

In ons aanbod vindt u testen voor het vaststellen van de algemene ontwikkeling bij kinderen. Zoals de Bayley Scales of Infant Development die de motorische ontwikkeling meet en de Culturele Identiteitsschaal waarmee de culturele identiteit bij kinderen wordt nagegaan.

Hoogwaardig testmateriaal voor testen van algemene ontwikkeling
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze ontwikkelingstests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van ontwikkeling.

Boeken over algemene ontwikkeling
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (ontwikkelings)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over algemene ontwikkeling.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe whitepapers, webinars, tests, trainingen en aanbiedingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.