Executief functioneren

In ons aanbod vindt u tests voor het vaststellen van het executief functioneren bij kinderen of volwassenen. Zo zijn er tests voor het meten van mentale flexibiliteit, ruimtelijk inzicht, het leren van regels, het onderdrukken van impulsieve of dwangmatige reacties en het probleemoplossend vermogen.

Hoogwaardig materiaal voor het testen van executief functioneren
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze testen voor executieve functies te waarborgen, vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van neuropsychologie.

Boeken over executief functioneren
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (neuro)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk het aanbod boeken over executief functioneren.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?