Therapieboek Stotteren Volwassenen

Auteurs: J. Turnbull & T. Stewart

Therapieboek Stotteren Volwassenen

Auteurs: J. Turnbull & T. Stewart

€ 80,50
Op voorraad
Art.nr.
ISBN 9789026517631

In het praktische Therapieboek stotteren worden technieken en strategieën beschreven die kunnen worden gebruikt in de therapie voor stotterende volwassenen. Veel vragen vanuit het werkveld komen steeds neer op eenzelfde probleem, namelijk dat men een handleiding mist met concrete beschrijvingen van oefeningen en technieken.
Met het Therapieboek Stotteren Volwassenen voorzien de auteurs in deze leemte en proberen zij een antwoord te geven op de vraag: Hoe behandel je volwassen stotteraars en wat kun je allemaal doen?
Door toelichting en verantwoording vanuit de literatuur, wordt de (toekomstige) therapeut bovendien geholpen bij het kiezen van de juiste techniek of strategie passend bij een specifieke cliënt. Opdrachten en activiteiten zijn helder beschreven, zowel voor individuele als groepstherapie.

Jackie Tumbull en Trudy Stewart zijn beiden ervaren stottertherapeuten, die tevens bij- en nascholing verzorgen voor logopedisten en stottertherapeuten.
Het oorspronkelijke Engelstalige boek The Dysfluency Resourcebook, is vertaald en bewerkt door stottertherapeut en docent Trude Smitskamp. 

ISBN
978 90 265 1763 1

Jaar van uitgifte
2005

Druk
1e druk

Pagina's
160 pagina’s

A / S / W
W

Doelgroep
Logopedisten en stottertherapeuten.

NUR
896

Productvragen

Nog geen vragen. Stel als eerste een vraag!