Sensorisch

Er zijn verschillende producten voor het testen van sensorische prikkelverwerking. Deze sensory profile vragenlijsten worden gebruikt bij het meten en profileren van (stoornissen in) de sensorische prikkelverwerking bij baby's en kinderen. De sensorische prikkelverwerking tests kunnen worden afgenomen door o.a. kinderfysiotherapeuten, ergotherapeuten en psychologen. Ook is er een sensory profile vragenlijst voor volwassenen.

Hoogwaardig testmateriaal voor sensorische prikkelverwerking
Pearson geeft kwalitatief hoogwaardig diagnostisch- en therapiemateriaal uit voor de gezondheidszorg. Om de kwaliteit van onze sensory profile tests te waarborgen vindt voortdurende testontwikkeling plaats in nauwe samenwerking met nationale en internationale wetenschappers op het gebied van sensorische prikkelverwerking.

Boeken over sensorische prikkelverwerking
Pearson geeft ook boeken uit op het gebied van (ontwikkelings)psychologie, psychiatrie en pedagogiek. Wij publiceren voor iedereen die werkzaam is op deze gebieden en voor iedereen die onderwijs volgt of verzorgt op een van deze terreinen. Bekijk ons aanbod boeken over sensorische prikkelverwerking.

Altijd als eerste op de hoogte?

Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van nieuwe white papers en webinars door experts, events, nieuwe producten en aanbiedingen?