Q-interactive

Q-interactive is het digitale platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests.

Lees alles over Q-interactive >>
X

Specificaties

Hoofdcategorie Klinische Psychologie, Onderwijs, Taal/Spraak

Afnemen en scoren via ons platform Q-Interactive

Q-interactive is een digitaal platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests. Q-Interactive vervangt het gebruik van traditionele pen en papier tests.

Binnen Q-interactive kunt u kiezen uit een constant groeiend portfolio van digitale tests en subtests, waaronder: CELF-5-NL, WISC-V-NL, WAIS-IV-NL, WMS-IV-NL, subtests van de NEPSY-II-NL en verscheidene onderdelen van de D-KEFS.

Om gebruik te maken van Q-interactive heeft u een jaarlicentie nodig. Schaf uw eerste jaarlicentie aan via onze webshop (bestel voor meerdere gebruikers ook meerdere jaarlicenties). Uw jaarlicentie zal daarna jaarlijks automatisch verlengd en gefactureerd worden. Als u wilt opzeggen dan ontvangen wij graag uiterlijk een maand voor de eind/verlengdatum een opzegbericht op support-nl@pearson.com.

Daarnaast betaalt u in Q-interactive voor de subtests die u inzet. U kunt er hierbij voor kiezen om achteraf te betalen voor de subtests die u gebruikt heeft (pay-as-you-go) of u kunt vooraf credits aanschaffen (pre-paid). Met pre-paid credits bent u voordeliger uit als u er meer dan 750 in één keer aanschaft. Voor pre-paid credits geldt:- WAIS-IV-NL, WISC-V-NL, WMS-IV-NL, D-KEFS, NEPSY-II-NL: 1 subtest = 1 credit- CELF-5-NL: 1 subtest = 1/2 credit

Voor achteraf betalen (pay-as-you-go) hoeft u alleen een jaarlicentie aan te schaffen. U ontvangt dan automatisch vier keer per jaar een factuur voor de subtests die u afgenomen heeft.

Klik hier voor meer informatie 

De Q Global- en Q Interactive-platforms zijn geaccrediteerd onder de Richtlijn Medische Hulpmiddelen 93/42EC (MDD) van de Europese Unie voor de CE-markering als een Tier 1-medisch hulpmiddel. Ze mogen alleen worden gebruikt door bevoegde en gekwalificeerde behandelaren om te helpen bij het nemen van professionele beslissingen en diagnoses. De accreditatie van Pearson is geldig onder MDD tot mei 2024.

Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn

Gegroepeerde productitems
Productnaam Excl. BTW
Q-interactive pre-paid credits
€ 1,50
  • Koop 751 voor € 1,25 en bespaar 17%
  • Koop 5001 voor € 1,00 en bespaar 33%
Q-interactive Standaard Jaarlicentie (1 gebruiker)
€ 150,00
  • Koop 5 voor € 120,00 en bespaar 20%
  • Koop 25 voor € 100,00 en bespaar 33%
Q-interactive jaarlicentie CELF-5-NL Only (1 gebruiker)
€ 100,00