Q-interactive

Q-interactive is het digitale platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests.

Lees alles over Q-interactive >>

Q-interactive

Q-interactive is het digitale platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests.

Lees alles over Q-interactive >>
Gegroepeerde productitems
Productnaam Excl. BTW
€ 1,50
Q-interactive pre-paid credits
Deze credits kun je met alle collega’s binnen dezelfde organisatie delen en gebruiken voor het alle tests in Q-interactive! WAIS-IV-NL, WISC-V-NL, WMS-IV-NL, D-KEFS, NEPSY-II-NL: 1 subtest = 1 credit CELF-5-NL: 1 subtest = 1/2 credit De minimale afname is 100 credits Als u minder wilt bestellen dan 100 credits, dan werkt u op basis van pay-as-you-go. U gebruikt Q-interactive zoals u gewend bent en ontvangt automatisch vier keer per jaar een factuur voor het aantal verbruikte credits. Q-interactive pre-paid credits zijn onbeperkt houdbaar en kunnen worden ingezet zolang iemand binnen uw organisatie een account heeft.
Art.nr. 7701.01
  • Koop 751 voor € 1,25 en bespaar 17%
  • Koop 5001 voor € 1,00 en bespaar 33%
€ 150,00
Q-interactive Standaard Jaarlicentie (1 gebruiker)
Art.nr. 7700.01
  • Koop 5 voor € 120,00 en bespaar 20%
  • Koop 25 voor € 100,00 en bespaar 33%
€ 100,00
Q-interactive jaarlicentie CELF-5-NL Only (1 gebruiker)
Art.nr. 7700.06
Om dit product te kunnen bestellen dient u ingelogd te zijn
Hoofdcategorie
Klinische Psychologie, Onderwijs, Taal/Spraak

Afnemen en scoren via ons platform Q-Interactive

Q-interactive is een digitaal platform voor afname, scoring en rapportage van individueel afgenomen tests. Q-Interactive vervangt het gebruik van traditionele pen en papier tests.

Binnen Q-interactive kunt u kiezen uit een constant groeiend portfolio van digitale tests en subtests, waaronder: CELF-5-NL, WISC-V-NL, WAIS-IV-NL, WMS-IV-NL, subtests van de NEPSY-II-NL en verscheidene onderdelen van de D-KEFS.

Om gebruik te maken van Q-interactive heeft u een jaarlicentie nodig. Schaf uw eerste jaarlicentie aan via onze webshop (bestel voor meerdere gebruikers ook meerdere jaarlicenties). Uw jaarlicentie zal daarna jaarlijks automatisch verlengd en gefactureerd worden. Als u wilt opzeggen dan ontvangen wij graag uiterlijk een maand voor de eind/verlengdatum een opzegbericht op support-nl@pearson.com.

Daarnaast betaalt u in Q-interactive voor de subtests die u inzet. U kunt er hierbij voor kiezen om achteraf te betalen voor de subtests die u gebruikt heeft (pay-as-you-go) of u kunt vooraf credits aanschaffen (pre-paid). Met pre-paid credits bent u voordeliger uit als u er meer dan 750 in één keer aanschaft. Voor pre-paid credits geldt:

- WAIS-IV-NL, WISC-V-NL, WMS-IV-NL, D-KEFS, NEPSY-II-NL: 1 subtest = 1 credit
- CELF-5-NL: 1 subtest = 1/2 credit

Voor achteraf betalen (pay-as-you-go) hoeft u alleen een jaarlicentie aan te schaffen. U ontvangt dan automatisch vier keer per jaar een factuur voor de subtests die u afgenomen heeft.


Klik hier voor meer informatie 

Productvragen

Nog geen vragen. Stel als eerste een vraag!